Život je zázrak a velká šance naplnit jej beze zbytku štěstím. Život je v rovnováze dávat i brát, život naučí tě pochopit jej a mít jej rád.--- (moje motto a citát v mé knize a úvodní slova k mému CD). Pochopit jej a mít jej rád, tak nějak chybí mi právě kamarád.
FOTO: archiv autorky
Janet
1. 7. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
2.7.2020 12:40
Pokud jste vydala knihu a CD, lze předpokládat, že umíte psát. Což je sympatické. Bohužel z tohoto příspěvku se to moc nepozná. Třeba příště?
Marie Doušová
2.7.2020 11:19
Žít život není někdy snadný , ale je určitě potřebné ho vnímat a snažit se ho nepromarnit. Nejvíce mě v životě pomohla příroda,les a obloha, která mě vždy vrátila do života plného trápení, ale dnes v mém seniorském věku už je vše zase krásné prožívat život s láskou k bližnímu a věřit , že je potřeba hodně odpouštět a být v pohodě a rozdávat radost a lásku kolem sebe.
Zuzana Pivcová
1.7.2020 19:43
Je to moc pěkný vzkaz, ale přiznávám se, že jsem trochu víc pochopila, proč je zde, až když jsem se podívala na Váš profil. Bude hezké, když tu třeba o své knize napíšete víc. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden
Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.
AKTUÁLNÍ ANKETA