Sociální bydlení konečně na dobré cestě
Ilustrační foto: pixabay.com

Sociální bydlení konečně na dobré cestě

29. 5. 2020

Přes pochmurné vyhlídky našeho stavebnictví proběhlo novoroční setkání Svazu developerů v hotelu Hofmeister  v radostném duchu. Byl k tomu ostatně dobrý důvod.

bydlení
Hodnocení:
(5.1 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
To se vám povedlo. vystihuje to současnou situaci ve stavebnictví a vládě líp než Respekt nebo Blesk. Moc se mi to líbí. Články s vtipnou nadsázkou jsem už dávno nečetla.
Jan Ciprys
V listopadu89 jsem necinkal klíči do EU jsem taky nechtěl a ted musím snašet jací jsme ubožáci všem k smíchu.Ten článek je k pláči.
Libuše Křapová
R.K. - já se na ubytování do perníkové chaloupky nehlásím. Dřív než Jeníček s Mařenkou bych ji snědla já sama :-( A pak by na mne pršelo a byla by mi zima. Myslíte, že by po mně pak chtěli náhradu škody? I když - pojištění na "blbost" vlastně mám :-)
Soňa Prachfeldová
A ať nezapomenou na malé zahrádky u perníkových chaloupek, ať si pěstujeme bylinky jen pro vlastní spotřebu.
Růžena Kuželková
V případě,že se spor vyřeší,tak já se hlásím do jedné chaloupky,sice neznám lokalitu,ale člověk za život musí poznat více věcí a určitě am bude skvostné bydlení ne jako u mě,kde na každém patře je naše soc.rodina,která se prací neživí,ale chudobou netrpí,neboť výroba "ratolestí"jim umožňuje slušné zaopatření.Takže už se těším,popožeňte výstavbu,ať se ji ještě dožiji (:-)))
Zuzana Pivcová
Humor je solí země.... a Češi si v těžkých dobách vždy pomohli humorem. Je ale pravda, že děkuji Bohu, který mi určitě pomohl začátkem 90. let vyměnit mimopražský byt za pražský (sice větší a hezčí za menší "králíkárnu", ale v Praze jsem pracovala a dojíždění bylo nad mé síly), kde žiju dodnes a dnes je už můj. V dnešní době by to bylo pro mě zcela vyloučeno.
Libuše Křapová
Pavle, dostal jste mne. Já začala číst s pochmurnou vizí, že se už mezi nás íčkaře pletou politici :-) Tenhle druh humoru beru :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody