Ilustrační foto: pixabay.com
Sociální bydlení konečně na dobré cestě
29. 5. 2020Přes pochmurné vyhlídky našeho stavebnictví proběhlo novoroční setkání Svazu developerů v hotelu Hofmeister v radostném duchu. Byl k tomu ostatně dobrý důvod.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
31.5.2020 00:51
To se vám povedlo. vystihuje to současnou situaci ve stavebnictví a vládě líp než Respekt nebo Blesk. Moc se mi to líbí. Články s vtipnou nadsázkou jsem už dávno nečetla.
Jan Ciprys
30.5.2020 11:58
V listopadu89 jsem necinkal klíči do EU jsem taky nechtěl a ted musím snašet jací jsme ubožáci všem k smíchu.Ten článek je k pláči.
Libuše Křapová
30.5.2020 08:57
R.K. - já se na ubytování do perníkové chaloupky nehlásím. Dřív než Jeníček s Mařenkou bych ji snědla já sama :-( A pak by na mne pršelo a byla by mi zima. Myslíte, že by po mně pak chtěli náhradu škody? I když - pojištění na "blbost" vlastně mám :-)
Soňa Prachfeldová
30.5.2020 07:35
A ať nezapomenou na malé zahrádky u perníkových chaloupek, ať si pěstujeme bylinky jen pro vlastní spotřebu.
Růžena Kuželková
30.5.2020 00:11
V případě,že se spor vyřeší,tak já se hlásím do jedné chaloupky,sice neznám lokalitu,ale člověk za život musí poznat více věcí a určitě am bude skvostné bydlení ne jako u mě,kde na každém patře je naše soc.rodina,která se prací neživí,ale chudobou netrpí,neboť výroba "ratolestí"jim umožňuje slušné zaopatření.Takže už se těším,popožeňte výstavbu,ať se ji ještě dožiji (:-)))
Zuzana Pivcová
29.5.2020 18:12
Humor je solí země.... a Češi si v těžkých dobách vždy pomohli humorem. Je ale pravda, že děkuji Bohu, který mi určitě pomohl začátkem 90. let vyměnit mimopražský byt za pražský (sice větší a hezčí za menší "králíkárnu", ale v Praze jsem pracovala a dojíždění bylo nad mé síly), kde žiju dodnes a dnes je už můj. V dnešní době by to bylo pro mě zcela vyloučeno.
Libuše Křapová
29.5.2020 14:01
Pavle, dostal jste mne. Já začala číst s pochmurnou vizí, že se už mezi nás íčkaře pletou politici :-) Tenhle druh humoru beru :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA