Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Martina Růžičková
12.5.2020 20:51
Nádherná fotoprocházka. Lesy mám také moc ráda a je mi smutno, když potkávám stále více holin po smrcích, které zničil kůrovec.
Jitka Hašková
11.5.2020 22:41
Krásné fotky, také ráda chodím do lesa, ale vyjít si sama, se bojím.
Hana Lancová
10.5.2020 09:32
Aničko, jsi skvělá fotografka. Les je i můj dobíječ baterií.
Hana Rypáčková
10.5.2020 08:34
Lesy trpí všude suchem.. Toho suchého nevyužitého dřeva.. Hezký vlahý les aby pohledal...
Soňa Prachfeldová
10.5.2020 06:45
Díky za krásnou procházku Aničko, les je balzám pro moji dušičku.
Alena Tollarová
9.5.2020 19:29
Taky mám les moc ráda, proto jsem se s Tebou prošla na druhém konci republiky. V lese ale chodím zásadně po značených cestách, protože se dokážu ztratit za prvním stromem a už by mě asi nikdy nikdo nenašel. Žabku jsem letos neviděla ani jednu, bůh ví, kam se odstěhovaly.
Marie Doušová
9.5.2020 10:25
Fotky mě přímo vtáhly do lesa a moc mě potěšily. Bylím blízko lesa a jsem tam hodně často a vždy se uklidním a říkám :"Už jen za tu nádheru a klid ,stojí za to žít".Dík.********
Eliška Murasová
8.5.2020 16:32
Aničko, les vždy potěší a naplni zvláštním klidem a vnitřní radosti. Miluju procházky lesem, ale sama se trochu bojím, mám divný pocit, jak říkala Marie. Děkuju za krásné fotky.
Anna Čípová
8.5.2020 16:04
Děkuji všem za komentáře. Jsem ráda, že se fotografie z mých toulek líbí. Zřejmě jsem udělala nějakou chybu, že se fotografie nahrály v obráceném pořadí. Dano, na fotografii č. 14 je nájezdová věž skokanského můstku s umělohmotným povrchem. V rožnovském skokanském areálu jsou můstky K-70, K-35, K-15 a K-7. Elen a Jano, na obrázku č. 21 je kačer a před ním ještě kačena, lze to poznat při zvětšení. Marie, v lese se nebojím. Dokonce mám svoje místo na povaleném stromě, kam si za teplého počasí chodím číst.
Jana Šenbergerová
8.5.2020 12:56
Aničko, tvé procházky jsou pohlazením pro oko i pro duši. Také by mě zajímalo, co je na č. 21. Tipuji to na nějaké zvíře, ale možná je to jen nějaká "zapomenutá" nádoba.
Načíst starší příspěvky