Foto: autorka
Mlsám, mlsáš, mlsáme
28. 4. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
28.4.2020 20:41
Krásná básnička o sladkých dobrotách. Mlsám také ráda a zdravím do Zlína!
Martina Růžičková
28.4.2020 19:42
Sympatická básnička a podle fotek sympatická cukrárna :-). Škoda, že ji mám tak daleko... :-)
Dana Puchalská
28.4.2020 17:48
Hano L.,to je moc hezký a milý článek. A je dobře, že kolem cukrárny nechodím. Byla bych pak širší než delší a jak říkal můj bývalý kolega, měla bych rozměr anglické telefonní budky.
Alena Vávrová
28.4.2020 17:01
JJ, to už vymyslela Halina, že "kafe a dort je nejlepší sport". Cukrárnu míjím, naštěstí u nás nemají ani chlaďák ve výloze. Haničko, pokušitelko, to úvodní foto je "drsný"! Kafe jsem měla jako vždy "bez", ale něco s jahodami bych si občas také dala. Teď spíš nefalšovanou jahodovou zmrzlinu ;-)). Mávám do Zlína!
Zdenka Soukupová
28.4.2020 13:19
Denně dortík, kafíčko, posílí nám zdravíčko, napíšem to na íčko. Hanko, moc hezká básnička. Sbíhají se mi sliny.
Jana Kollinová
28.4.2020 11:00
Hanička Šenkeříková ml. je svým úsměvem tou nejdokonalejší reklamou na prodávané sladkosti. :-)
Jitka Caklová
28.4.2020 09:59
Milá Haničko, také ráda mlsám, mám to v popisu práce a díky za pozitivní zprávu i básničku. Až pojedu do Zlína, udělám si časovou rezervu a do cukrárny ráda zajdu :-)
Zuzana Pivcová
28.4.2020 09:34
Článek včetně básničky se mi moc líbí a líbí se mi i Tvé "přiznání", že ráda mlsáš. Někdo se s tím raději moc nechlubí. Mrkvový dort bych si docela dala. Škoda, že to není trochu blíž.
Libuše Křapová
28.4.2020 09:10
Hani, také mlsám :-) Ale musím si péct sama :-) Cukrárnu unás nemáme. Tak až všechna taomezení pomoniu, někdy se do té tvé cukrárny podívám. Namlsala jsi mne :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA