Fotoreportáž: Dubnový les
Foto autorka

Fotoreportáž: Dubnový les

7. 4. 2020

Krásné nedělní dubnové odpoledne nás opět vyhnalo do přírody. Tentokrát jsme zvolili les. Je to les v Tiských skalách, kam chodíváme na podzim na houby. Terén je to spíš pro kamzíky, takže jsme tentokrát šli jen po cestě. Příroda a zima se k lesu nezachovaly moc přívětivě. Vítr způsobil polomy, všude spousta větví a listí. Listí je v pořádku, je to smíšený les, ale s vyvrácenými stromy budou mít lesníci dost práce.

Když jsme přijeli nad Tisou, kde vždycky parkujeme, málem mě kleplo. Auta byla naskládána jedno vedle druhého, představovali jsme si v lese procesí, ale naštěstí nám to zaplo a pochopili jsme, že jsou všichni v Tiských skálách, tady z nedostatku místa jen parkují.

A bylo to tak. Opravdu jsme potkali celkem asi 8 lidí, jinak jsme les měli sami pro sebe. Cestou domů jsme neodolali a vyjeli jsme ještě nahoru ke skalám, takže jsem se pokusila o pár fotek z výšky směrem na Středohoří. Snad vás trochu potěší procházka dubnovým lesem. Fotek je zase trochu víc, ale les si zaslouží více pozornosti.

Přeji všem spokojené prožití velikonočních svátku, pohodu a zdraví!!

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
Krásné fotky, Nadi. Jinak i u nás jsou všude zaparkovaná auta směrem k přírodě. A kdo by taky vydržel doma v paneláku? Jen lidi se zahrádkami nemusí tolik hledat místo, kam se vydají...Krása.
Soňa Prachfeldová
Tiské stěny jsou moc pěkné a vůbec přírodu máme u nás hezkou viď Naděnko. Jen to sucho všude je špatné pro vše.
Alena Tollarová
V Tiských stěnách jsem byla na podzim (https://www.i60.cz/clanek/detail/23568/prazdninovy-tip-tiske-steny). V lese jsem teď několikrát týdně a vybírám si takové, kde moc lidí nepotkám. Les je teď nejkrásnější z celého roku, podrost je krásně barevný a voňavý kytičkami - dymnivky, ladoňky, křivatce, sasanky hajní, koberce fialek ... bohužel popadané stromy a spoušt je skoro všude.
ivana kosťunová
Hezké Velikonoce i tobě
Jan Zelenka
Tisou znám i cesty mezi skalami. je to krásné místo. Fotky vaši cestu, Naďo, pěkně dokumentují.
Alena Vávrová
Nadi, tak tam to také trochu pamatuji. Ale snad nejvíce vzpomínám na náš výstup na Děčínský Sněžník včetně rozhledny a pak sestup jinudy. Ty výhledy byly všude fantastické. Pěkný výlet.
Jindra Hubačová
Krásné fotečky jarni přírodou, děkuji za nahlédnutí do vašeho houboveho lesa a též Vám oběma přeji pohodové Velikonoce
Elena Valeriánová
Les nad naším domem je zdevastovaný, nejdříve řádil kůrovec a asi ještě rádi a pak těžaři. To asi nejsou lesáci v pravém slova smyslu. Ty skály by se mi líbily. Bezva procházka.
Věra Ježková
Naďo, děkuju za krásné nahlédnutí do přírody. Už pomalu nevím, jak vypadá. Hezké Velikonoce i tobě a tvým blízkým. :-)
Anna Potůčková
Nádherná procházka a díky ní i krásné fotky - zejména ty skály a lesy. Pejsci se panečku mají, když s Vámi výletují. Hned bych se přidala také......

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.