Ilustrační foto: ingimage.com
Pro seniory jsou důležité malé, ale odvážné činy
2. 4. 2020Zatelefonuji kamarádovi, se kterým jsem se před deseti lety pohádal a od té doby jsme spolu nemluvili. Dám si poprvé v životě inzerát na seznamku. Zajdu se podívat do klubu seniorů. To, co je pro někoho samozřejmost, může být pro jiného náročný krok, ke kterému dlouho sbírá odvahu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
2.4.2020 18:56
Dost často si uvědomím, že to, jak se říká, za ten strach nestálo. Mockrát se mi stalo, že situace, ze které jsem měla obavy, dopadla nad očekávání dobře.
Danka Rotyková
2.4.2020 13:47
Také nejsem odvážná, ale z pohledu mých příbuzných to není pravda. Neskáču padákem, nejsem na seznamce, ale manžel mi svojí povahou donutil být vůdčí osobou ve vztahu. Mně to nevadilo, ale dost vyčerpávalo. Přesto to byla ohromná škola života, jako vdova jsem se uměla o všechno postarat a nezůstat osamocená. V životě dělám asi jen samé malé krůčky, důležitější však je, že mi to vyhovuje.
Svatava Páleníková
2.4.2020 12:18
Něco na tom je, já moc odvážná nejsem. Odvážným činem je pro mne už to, že tady občas něco napíši.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA