Ilustrační foto: ingimage.com
Kdy si senioři bezpečně nakoupí? Režim se liší podle velikosti obchodu
23. 3. 2020Vláda potřetí během týdne změnila opatření, týkající se nákupů seniorů. Od zítřka to bude tak, že ve velkých obchodech nad 500 m² nebudou moci nakupovat lidé mladší 65 let v době od 8.00 do 10.00. Menší obchody budou muset zajistit bezpečné nakupování seniorům, režim si zvolí samy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Stoklasová
23.3.2020 22:21
Opravdu se nedá zavděčit všem, ale třeba v neděli jsem šla do Lídlu a tam otvírají až v 8.00 hod. Takže jsme museli čtvrt hod. čekat a to byla pěkná zima.... V 7 hod. zase chodí pro svačiny lidé, kteří jdou do práce nebo dětem pro snídani... Takže komu vyhovět ???? Ti kteří stále jen nadávají co vláda dělá špatně, jak by to v takové hrozné situaci vyřešili oni ?
Věra Ježková
23.3.2020 18:21
Souhlasím se Soňou. Já si budu chodit nadále do dvou supermarketů v tržnici v sedm ráno. V tu dobu je v každém maximálně pět lidí.
Soňa Prachfeldová
23.3.2020 14:50
Kdo chce vyhovět všem, nakonec nevyhoví nikomu. Přijde mi to k smíchu, vždyť ti někteří staroušci už z toho musí být tumpachoví. Ať se objeví v kteroukoli hodinu, tak budou vždy někomu na obtíž. Snad jsme civilizovaná společnost .
Marie Faldynová
20.3.2020 23:13
Mě nákupy od 7 do 9 vyhovují, u nás v malé obci jsou obě samoobsluhy ráno nejlépe zásobené a je tam nejméně lidí a snad i infekcí :-))
Libuše Křapová
20.3.2020 14:22
Hanko R., také jsem ten příspěvek na Seznamu četl - a říkala jsem si," Chlapče, a čím jsi pro tuto ekonomiku přínosem ty?" On nemá rodiče, prarodiče? Asi vyskočil z hlávky zelí nebo ho vyorali na poli.
Danka Rotyková
20.3.2020 14:19
Já bych nebyla tak kritická, vždy to bude někomu vyhovovat a jinému ne. Co člověk, to názor. A že bude chtít pan premiér naše hlasy - ANO, který politik by je nechtěl? A pokud by je nechtěl, co by to bylo za politika? Spíš mně vadí v době krize neustálé kritizování a brblání na vše a na všechno. To je lepší vzít si oblíbenou knížku a uvařit si kafíčko.
Jitka Hašková
20.3.2020 10:37
Považuji tuto dobu nevýhodnou pro lidi, kteří musejí na nákup autobusem. V té době je dopravní špička a jezdí pracující, Já si budu jezdit nakupovat tak, jak mi to vyhovuje. Samozřejmě minimálně a co nejvíc si objednám přes internet. Souhlasím s Hankou Rypáčkovou.
Jarmila Komberec Jakubcová
20.3.2020 09:36
Napsala jsem svou zkušenost a plně chápu, že to mnoha lidem nebude vyhovovat. Např. moje snacha jela nakupovat v 7:30 h. a do obchodu ji nepustila ochranka. Byla poměrně hodně naštvaná. Většinou co vyhovuje jednomu, pro druhého je na obtíž.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA