FOTO: Petr Novák, Wikipedie
Zemřela olympionička Dana Zátopková
13. 3. 2020Ve věku 97 let zemřela legendární atletka Dana Zátopková, olympijská vítězka v hodu oštěpem z Helsinek 1952. Vdova po slavném běžci Emilu Zátopkovi zesnula dnes brzy ráno v Ústřední vojenské nemocnici v Praze, informoval Český olympijský výbor.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
13.3.2020 22:27
Byla to skvělá sportovkyně, dožila se krásného věku. Čest její památce.
Jitka Chodorová
13.3.2020 20:00
Co ještě dodat k této skromné a úspěšné sportovkyni. Snad jen čest její památce.
Soňa Prachfeldová
13.3.2020 19:19
Dana Zátopková tělem i duší sportovkyně, skvělý člověk, dožila se požehnaného věku.
Jana Šenbergerová
13.3.2020 18:27
Odpoledne jsem viděla krátký dokument o této činorodé a skromné ženě. Dožila se hezkého věku a odešla za svým neméně slavným manželem. Nevidím důvod ke smutku. Naopak jí přeji, aby i její další život byl úspěšný a hezký, což nepochybně bude, protože už v tomto pro to mnoho udělala.
Lenka Kočandrlová
13.3.2020 17:18
Četla jsem o ní i Emilovi Z. knihu,bylo to moc zajímavé čtení. Dříve nedostávali sportovci za své medaile skoro nic,snad proto zůstali takoví skromní a nedrali se,jako se to děje dnes.Škoda,že se paní Dana nedožila té stovky....
Danka Rotyková
13.3.2020 14:18
Paní Dana Zátopková byla úžasná, vždy usměvavá, příjemná. Takových lidí je vždycky málo. Určitě bude lidem chybět, stejně jako Věra Čáslavská....
Dana Puchalská
13.3.2020 11:21
Dnes ráno jsem tuto zprávu slyšela a bylo mi smutno. Je dobře, že si někdo dal tu práci a napsal moc hezký článek. Ale dožila se krásného věku. R. I. P.
Anna Potůčková
13.3.2020 11:21
Dana Zátopková byla oblíbená a zcela přirozená vůči národu! Čest její památce a odpočinutí věčné!
Jitka Caklová
13.3.2020 10:08
Je mi nesmírně líto, že skutečné legendy odcházejí, aniž by si z jejich aktivní činnosti, jak se dělá opravdový sport, bral někdo příklad. ♥ RIP ♥
Marie Doušová
13.3.2020 10:08
Dík za vzpomínku na skromnou a milou sportovkyni,která uměla žít a být vždy příjemná. Čest její památce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA