Náš mazlíček. Soutěž portálu i60 o super prémiová krmiva Brit
Ilustrační foto: ingimage.com

Náš mazlíček. Soutěž portálu i60 o super prémiová krmiva Brit

11. 2. 2020

Startujeme první literární soutěž letošního roku, která je tentokrát určena všem, kteří doma chovali, anebo chovají nějakého živého tvora. Partnerem soutěže na téma "Náš mazlíček" je společnost Vafo, největší český výrobce super prémiových krmiv pro psy a kočky značky Brit.

Zažili jste s vaším mazlíčkem nějakou vtipnou příhodu? Osvojili si váš pejsek nebo vaše kočka nějaké nevšední dovednosti? Umí váš papoušek mluvit? Chovali jste doma nějaké zvířátko, když jste byli děti a utkvěl vám z té doby nějaký zážitek dodnes? Jaké radosti, ale i starosti vám váš domácí mazlíček přináší?

Napište příběh, povídku, reportáž či glosu na téma "Náš mazlíček" a vyšlete je do soutěže, jejíž vítězové získají balíčky super prémiového krmiva značky Brit.

Pravidla soutěže
Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři (registrovat se můžete zde), kteří vloží soutěžní příspěvek přes svůj čtenářský profil. Přivítáme, když text doprovodí fotografie, ale není to tentokrát podmínkou (vzpomínky z mládí). Každý soutěžící může do soutěže vložit jeden příspěvek. Soutěž potrvá do 25. února 2020, tři nejzajímavější příspěvky, které vybere redakce společně se zástupci společnosti Vafo, oznámíme v neděli 1. března.

Těšíme se na vaše příběhy s domácími mazlíčky!

 

BRIT MONO_CZ.jpg

domácí mazlíčci
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Jirak
P2650175.jpg
Jan Jirak
fotek bych přiložil hromadu, ale nevím jak. to se mi k soutěži nepodařilo
Jan Jirak
přišla, zazvonila zůstala. někdo ji chudinku vyhodil. má velkého kámoše a je spokojená
Libuše Křapová
Moc se mi líbí, jak se tahle soutěž rozběhla. Tolik krásných článků a milých, smutných i zábavných příhod se zvířaty :-) A to máme ještě pár dní, než bude soutěž ukončena. Jsem si jistá, že se ještě pobavíme :-)
Eva Haltufová
Ještě před nedávnem jsem chodila do práce, kde jsme zažili takovou příhodu s jedním opeřencem. Stal se taky mazlíčkem, i když tak trochu jinak. :)
Jitka Hašková
Pane Parobku, také nechápu, co je pro vás na pokynech v článku nejasného. U vkládaného článku se určit, aby článek byl vložen do sekce "Domácí mazlíčci". Tím je jasné, že článek patří do soutěže. Kdybyste se začal řídit pokyny v článku, tak byste na toto všechno přišel sám.
Libuše Křapová
Pane Parobku, než se začnete na někoho zlobit, zkuste si pořádně přečíst, co se v článku píše. Svůj příspěvek do soutěže musíte vložit přes svůj profil. Klikněte si na své jméno, profil se otevře a tam by se Vám měl ukáízat nápis Založit nový článek. Pokud si nebudete vědět rady, každý tady rád pomůže, ovšem možná byste měl zmírnit své vyjadřování. Obávám se, že se do toho nyní moc lidem chtít nebude.
Jan Parobek
Milá paní Votavová, nevím sice co jste zač, ale takové rady si laskavě strčte za klobouk. Taková rada, jakou jste sem vložila vypadá tak, že chcete z někoho dělat vola a ne slušně odpovědět na oprávněný dotaz.
Bohuslav Douša
Dobrý den , jak jsem se zmínil o mém ,,dárku,, k narozeninám -článek z 10.01.2020 ,tak se už mohu ,,pochlubiti ,, s ůspěchem mého dárku. V Brně 1.02 a 2.02.2020 na mezinárodní výstavě jsme dostali ocenění-,,ŠAMPION ČECH ,, ve své rase -Ruský Toy . Spokojenost veliká a foto sa pokusím poslati .Zdraví Sl. Douša
Jan Parobek
Nejsem nějaký velký milovník psů ale od určité doby jsem na ně změnil názor. Přesvědčil jsem se, že pes rozumí lidské řeči, umí s člověkem komunikovat a dokonce umí i počítat. Naši mladí mají pejska, nevím co to je za rasu, nejspíš ořech. Zpočátku, když jsem k nim přišel zuřivě štěkal ale od té doby co jsem mu začal nosit piškotky (vždy tři) tak jsme největší kamarádi a vždy když přijdu se může radostí umlátit. Když vytáhnu piškotky tak už ví, že si musí sednout a decentně si vzít jeden po druhým. Pak znovu začne radostí šílet. Jednou jsem mu ale přinesl čtyři piškotky. Uvítání proběhlo jak obvykle, šílení, sed, konzumace a po třetím piškotku opět šílení. No byl tu ještě čtvrtý piškotek a to vyvedlo pejska tak z míry, že najednou nevěděl co se děje, zůstal stát v rozpacích jestli si má sednout nebo pokračovat v šílení. Zkrátka napočítal tři obvyklé piškotky a s tím čtvrtým nepočítal a to ho plně vyvedlo z míry. A že rozumí lidské řeči? Jednou, abych se mohl v klidu svlíknout a zout boty, tak jsem mu řekl, abych se ho na chvíli zbavil, "kde máš balónek" i když jsem nevěděl jak zareaguje. On na to vylítl jak blesk psími dvířky ven na zahradu a za chvilku byl zpátky i s balónkem. Pochválil jsem ho a on si to zapamatoval a teď když k nim přijdu tak po patřičném uvítání, vždy vyběhne ven a něco donese, nějakou hračku, kost nebo jenom kus okousaného dřevěného klacku aby mi udělal radost. Ještě napíšu pozoruhodný příběh o inteligenci fenky jezevčíka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.