Ilustrační foto: ingimage.com
Naordinujte si smích. Dokáže vyléčit mnoho neduhů
16. 1. 2020Na prahu nového roku si mnozí z nás dávají (ať už poprvé nebo jako každoročně) různá předsevzetí - hubnutí, cvičení, úklid, zlepšení vztahů doma i na pracovišti. Pravděpodobně však není příliš mnoho lidí, kteří si dají za úkol více se smát.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
18.1.2020 11:36
Výborně, Zuzko. Snad jsi ještě v redakci a také Tě netěší, že na i60 humoru značně ubylo. Kde jsou ty časy, kdy bývaly vypsány soutěže "Vtipnější vyhrává"...
Lubomír Müller
18.1.2020 10:07
Myšlenky, které tesat do kamene.... Zuzko, krásná úvaha. Dodal bych, že nejen smích, ale i úsměv je lék. Stačí maličkost - před spaním a hned po probuzení roztáhnout tvář do úsměvu. Nervové dráhy tuhle mimiku mají zafixovanou jako pocit spokojenosti a spojí se s centrem v mozku, které za to odpovídá. A je to! Spánek bude o něco "veselejší" a den po probuzení také.
Eva Mužíková
17.1.2020 10:59
Když se mne někdo zeptá jak se mám obvykle odpovím : " Tak, jak jsem se nikdy dříve neměla".:))) Je na každém, jestli si pomyslí že lépe, či hůře. Je to taková moje hra....
Anna Potůčková
17.1.2020 09:02
Zuzko bezva článek, a nepatřím mezi rozené smíšky, ale přesto se ráda zasměji. Myslím že každý den je důvod k úsměvům.
Soňa Prachfeldová
17.1.2020 07:43
Smích je koření života, s dobrými a příjemnými lidmi se vždy najde něco k smíchu. Nejkrásnější úsměv je úsměv dětský, Matýsek mě vždy spolehlivě rozesměje . Rozesměji se i druheho, když řeknu nekoukej jak kakabus , nebo v našem klubu hrajeme hru se sl ovy a to už se smějí všichni. Hned je člověku líp. Děkuji Zuzko za hezký článek, který mi prozářil dnešní ráno. ? Tady je důkaz, vubec nevim, jak se smajlík sem dostal.
Jitka Caklová
17.1.2020 07:40
Mě když se kdokoliv zeptá: "Jak se máš/te?", vždy s úsměvem odpovídám: "Děkuji za optání, DOBŘE, špatně už jsem se měla :-) :-) :-)".
Květuše Pinkasová
16.1.2020 23:45
Někdy se mi to ještě nedaří ale bylo to tady, je a bude... hezký recept jsi nám připomněla a naordinovala, Zuzko!
Jaroslava Handlová
16.1.2020 23:32
Již samotný název článku mne přesvědčil, abych si ho právě teď před spaním přečetla. Zuzko, udělala jsi mi radostnou tečku za hezkým dnem, usínat budu s úsměvem. Díky. ///A čemu jsem se zasmála dnes hned po ránu? Do čekárny mamografie přišla žena, změřila si přísným pohledem nás sedm čekajících, pak se hlasitě zeptala sestry: „To všechny tady už přišly přede mnou?" Způsob, jakým se divila, mě rozesmál, nevydržely být vážné ani ostatní ženy. Úsměv jsem pak zaznamenala téměř u každé, která vycházela z ordinace - stačilo, když doktorka po preventivní prohlídce oznámí, že jste v pořádku - to je pořádný důvod k úsměvu nejméně po celý týden! Zítra si nechám polechtat bránici zase nějakou ztřeštěností - o ně nemám nouzi.
Eva Mužíková
16.1.2020 22:08
Zuzko, tak to článek který se mi moc líbí, protože já si myslím, že mám k rozdávání dobré nálady vlohy. Příkladem jsou moje rýmovačky, které vymýšlím hlavně proto, abych čtenáře pobavila a jejich úsměvné reakce jsou pro mne milou odměnou. Mám ráda kolem sebe lidi, kteří nešetří smíchem a jejich smích je nakažlivý. Jedná taková osůbka je zaměstnaná v útulku, je tělesně postižená, ale její občas i t.zv.: " prdlé" nápady provázené výbuchy smíchu jsou nakažlivé. Mnohdy mne svojí bezprostředností strhne na svoji stranu a já se směji s ní, až mi tečou slzy...Lidi, to je balzám na srdíčko, k tomu společnost chlupáčků a štěstí je tu..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA