IIlustrační foto: pixabay.com
Jak mohou města pomoci osamělým seniorům
30. 12. 2019Nejen v České republice, i v jiných evropských zemích populace stárne. Se stárnutím jde často ruku v ruce osamělost. Například v sousedním Německu je údajně téměř každý desátý občan ohrožen samotou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
30.12.2019 09:25
Mílá Zuzanko, moc děkuji za velmi obohacující článek o životě osamělých lidí a jejich možnostech pomoci třeba i od státu nebo různých jiných institucí v jiných částech Evropy. I já mám ve svém okruhu známých mnohé osamocené, kterým se snažím trochu pomoci, ale je to jen taková malá kapička v moři potřebných.
Hana Nováková
30.12.2019 09:00
Zuzko, díky za krásný článek. Nevěděla jsem, kde a jak se starají různé státy o osamocené seniory. Je to dobré téma pro radní, jenže u nás ??? no nevím. Poslední věta příspěvku má svoji hloubku a nejen v tento čas... děkuji. Pohodový závěr roku a snad i příští rok nejen k nám oběma bude přízniv....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA