Ilustrační foto: ingimage.com
Všechno dělám pro vás. Ale stojí o to někdo?
26. 9. 2019
Obětování se. Organizování vlastního života tak, aby byli všichni blízcí spokojení. Dělání práce nad rámec povinností. To je velmi záslužné chování, které však ve výsledku málokdo ocení. A čím déle se takto člověk chová, tím méně chápe, proč není oslavovaný a vážený.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Antonín Nebuželský
28.7.2021 12:54
No jo, když Jana pozvala místní novináře, tak jí to to mladí neměli dělat. Dočetl jsem sem, tohle je někde jinde.
Jan Jirak
4.7.2020 15:32
zjistil jsem, že je lepší hrát si na vlastním písečku. všechno jsem rozdal a ted myslím jen na sebe.
Zdenka Hillová
27.9.2019 09:02
Celý život jsem svou paní ve své domácnosti taky respektuji domácnost své dcery i syna
vždy se domluvíme jak se chceme sejít ,aby to bylo příjemné pro nás všechny (hlídala jsem vnoučata často a ráda i na dovolené byly s námi )
Danuše D'Engeli
27.9.2019 08:25
Prosím o opravu slova, na konci článku jsem napsala slovo udělal, ale samozřejmě udělala. Děkuji Dana
Danuše D'Engeli
27.9.2019 08:21
Pomáhám celý život, ale řídím se srdcem, tedy inuicí. Pokud mám z něčeho špatný pocit, tak se rozhodnu, nebudu se v určité situaci angažovat. Protože jsem průvodkyně, podávám informace jedině s láskou a úctou k druhým. Své děti nechávám žít jejich vlastním životem. Mámě pomáhám, jak to jen jde. Ona hlavně potřebuje, aby si s ní někdo povídal.... U nás v rodině s ní sdílejí její pocity jen mé děti a pár přátel. Ona pracovala pro lidi 40 let jako zdravotní sestra a hodně pomohla a ničeho nelituje, protože má dobré srdce. Mám ji ráda .
Své srdce jsem vložila i do své první knížečky, do té druhé jej vkládám také. Pokud jsem něco někdy udělal špatně, hned mi to svědomí řeklo.
Soňa Prachfeldová
27.9.2019 07:47
Každý jsme jiný, někdo v tom vidí smysl svého života a vytvoří tzv. opičí lásku, která až otravuje děti. Pomohu , když se potřebuje, ráda se pomazlím s nejmladším a potěším se s ním, ale jsem samostatná jednotka.
Hana Rypáčková
26.9.2019 21:08
Mám podobnou zkušenost se spolužačkou jako Mirek.Když není u jedné ze dvou dcer, jdeme posedět na vochtlíček. Ale stejně vyslechnu , co se u dcer děje. Během posezení má od nich telefony. Všechno řeší s matkou. Ona po rozvodu opravdu žije hlavně jejich život. Poctivě střídá návštěvy a v jejich domácnostech pracuje. To nechápu...
Jarmila Komberec Jakubcová
26.9.2019 19:55
Bydlím cca 12 let v domě i se svou snachou. Každá máme svou domácnost a zásadně si jedna druhé nepleteme do kuchyně, ale ani v zahradě. Snacha je skvělá kuchařka, ráda a peče různé dobrůtky. Před chvilkou mi přinesla ochutnat svůj báječný tvarohový závin jablky. Obě se navzájem respektujeme.
Alena Tollarová
26.9.2019 19:08
Od začátku, co mám svou domácnost, jsem si pečlivě hlídala, abych si v ní proplouvala sama a nepouštěla jsem si "do kuchyně" ani maminku, ani tchyni. A zastávám názor, že co chceš, aby nedělali druzí Tobě, nedělej Ty jim. Proto mladým jejich životy zásadně neorganizuji. Když chtějí, přijdou, přijedou. A oni chtějí. Vnoučata pohlídám, ale odtud potud, mám i svůj život.
Danka Rotyková
26.9.2019 19:01
Bohužel už nemám tu energii jako ve 30-ti, a proto jsem šťastná, že už nemusím organizovat, řídit a táhnout na bedrech všechno možné. Nevím, kdybych se cítila tak silná jako v mládí, jestli by přede mnou nezavírali mí drazí dveře. To je otázka. Ale snad ne, já mám totiž strašně ráda svůj svět, kde si o všem rozhoduji sama. A zrovna takový přeji i ostatním. Pokud požádají o pomoc, pomohu ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA