Chvíle štěstí

Chvíle štěstí

27. 10. 2012

Štěstí je oddělení od času,
štěstí je prostoupení úžasu,
štěstí je smysluplné souznění,
štěstí je rozumové zatmění.

Štěstí je pocitové sblížení,
štěstí je staronové smíření,
štěstí je odhmotněná myšlenka,
štěstí jsou rozostřená písmenka.

Štěstí je rozehraná přítomnost,
štěstí je darovaná vzájemnost,
štěstí je láska s duší přítele,
štěstí máš vytištěno na čele.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
V jedné čajovně v Olomouci jsem na WC našla tento nápis: ŠTĚSTÍ JE OTÁZKOU VOLBY. jEN SLABÍ A LÍNÍ ČEKAJÍ, CO NA NĚ ZBYDE. Pochopila jsem, že nás štěstí nepotká, nedáme-li mu šanci. Dávám mu ji každý den a díky tomu jsem s ním ve stálém kontaktu.
Jiří Libánský
Každý máme ve svém životě, jakkoliv smutném a strastiplném, svoje vlastní chvíle štěstí. Myšlenky na ně nám život nádherně prosvětlují. Važme si proto nejen těch chvil samotných, ale každé chvíle, kdy na ně myslíme a v duchu si je prožíváme. Myslím že i o tom je tato hezká a spontánní báseň
Nina Šachová
Však my si rozumíme, viď? A díky za Tvé přátelství.
Zuzana Pivcová
Hodně si, Nino, vážím Tvého vyjádření zde. To, že si s někým trochu rozumím, je pro mě dar po mnoha letech. Rozhodně se tu nechci prezentovat jako žena, zářící štěstím lásky, kterou třeba některá z vás momentálně nemá. Já především skládám dík za život jako takový, se vším. A to zde je jen pokus o tvorbu.
Nina Šachová
Každý má své představy o štěstí, samozřejmě. Já jsem v životě hodně hezkého prožila, ale i hodně ztratila. Byly stoupání k nebi i bolavé pády, měnila se stupnice hodnot, jako se mění člověk věkem sám. Dnes je pro mě absolutním štěstím zpráva od doktora, že jsem každý půlrok bez nálezu. A tím pádem se můžu radovat, že svítí slunce, pěstovat kytičky a být mezi svými nejdražšími dětmi i pejsky.Co víc k tomu dodat....
Zuzana Pivcová
Kdo ví, co vlastně by si přál prožívat ten druhý. Jednou mi jedna bývalá kolegyně řekla: Tys to aspoň někam dotáhla, zatímco já jsem akorát utírala zadečky dětem. Ano, to řekla. Tak jsem se na ni osopila, ať je šťastná za to, co "akorát" dělala. Co, když já to "pomíjivé" ve skutečnosti vůbec nechci?
Nina Šachová
I já prožívám dnes svá štěstíčka, sice zcela jiného druhu, než Ty, Zuzko, ale věř mi, že jsou stejně intenzivní a krásná, jako ta Tvá. Jen možná s malým rozdílem, že nejasou pomíjivá.
Jitka Chodorová
Opravdu nádhera,já si svá malá štěstíčka prožívám,když jsem s vnuky a také když procházím mojím městem,to si myslím,že mám opravdu vytištěno na čele.jak jsem šťastná.Díky Zuzko.
Marie Bartošová
A klasik se vzmohl jen na zlatou mušku! Nádhera.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.