Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Migoš Zouler
11.1.2020 11:51
Přišli k nám dva.Oba černí jako noc a tak jim říkám migranti.Kočka a kocour.Kocoura jsme nechali vykastrovat,kočka nám u klece vyrazila dvířka,takže nic! Odvděčila se tím,že v roce 2019 přivedla dvě koťata.Kocourka mourka a kočičku černou s malinkou bílou náprsenkou. Migranti Maki a Mikeš žijí na zahradě a mládež máme doma.Mikeš je jako malý kůň,Maki o kousek menší.Nebojí se ani sousedovic jezevčíků.Občas je zaženou,ale většinou je prostě jen ignorují.Denně je krmíme a vždy nás vítají u vrátek.Mejvětší zábava i pro okolní zahrádkáře je to,jak s námi chodí na procházky.Nikdo je to neučil,ale stačí říci:"jdeme na procházku" a okamžitě vyrazí s námi.Slyší i na svá jména,takže máme o zábavu postaráno.Ti doma občas řádí jako černá ruka a dupou jako koně.Ještě že bydlíme v přízemí! Těšíme se na jaro,až se jako každý rok postěhujeme na zahradu do chaty. To bude teprve tanec-čtyři kočky pohromadě!
Zdenka Jírová
13.9.2019 00:12
Moje společnice, krásná ragdolka Mejdy právě teď , jako každý večer, leží v košíku vedle mého počítače a sleduje, co dělám. Někdy u toho usne a pak docela hlasitě chrápe.
Marie Měchurová
12.9.2019 20:03
Mám takového Mikeše taky doma. Je to takový kliďas, žádné prudké pohyby. Chytání myší nechává našim kočkám, on je přece pán tvorstva. Někdo nemá rád černé kočky, já je miluju - všechny.
Eva Mužíková
11.9.2019 20:25
Hezké kočičí povídání :))) Pište dál.
Marcela Pivcová
10.9.2019 17:26
O zvířátkách se píše snadno - hezky a zajímavě, stačí mít je opravdu rád.
Irena Mertová
10.9.2019 13:59
Ten je krásný, vždycky jsme doma měli kocoura, tak s Mourkem zdravíme - taky meditujeme s předením :-)
Jana Šenbergerová
10.9.2019 13:51
Dagmar, tento vstup na íčko se vám náramně povedl. To bychom se mohli od koček učit.
Naděžda Špásová
10.9.2019 10:31
Sice máme pejsky, ale kočky jsou moje láska už od malička, černého kocoura Macka si pamatuju dodnes. Na tom vašem je vidět, co si myslí. :-)
Dana Puchalská
10.9.2019 09:54
Ano kočky a kocouři jsou
pohodáři. V příštím životě bych chtěla být právě kočka. Mňau.
Zuzana Pivcová
10.9.2019 09:30
Je to od pohledu stejné zlatíčko jako náš senior Čert. Tak ať se mu pořád takhle hezky daří!!
Načíst starší příspěvky