Plastika jako rozmar? Ne, dost často zachrání zdraví
Ilustrační foto: pinterest.com

Plastika jako rozmar? Ne, dost často zachrání zdraví

20. 8. 2019

Čím dál více lidí podstupuje operaci očních víček, ale přibývá mezi nimi těch, u nichž to je ze zdravotních, nikoli jen estetických důvodů. Současný životní styl očím neprospívá a projevuje se to právě pokleslými víčky.

zdraví
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.3 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Plastika ze zdravotních důvodů - dobře že existuje. A kdo si chce nechat něco vylepšit, jde na to dobrovolně , nikdo ho nenutí.
Zdenka Jírová
Také jsem před několika lety podstoupila operaci očních víček. Bylo to ze zdravotních důvodů,již dlouho nosím brýle a viděla jsem čím dál hůře. Operace mně velmi pomohla.
Danka Rotyková
S operací horních víček jsem velmi spokojená, peněz nelituji. Konečně jsem zase lépe viděla a omlazení obličeje bylo jen milým bonusem.
Marie Novotná
Pokud je plastika ze zdravotních důvodů je -většinou-hrazena pojišťovnou.Řezat do těla bez zdravotních důvodů ? Jak kdo.
Jarmila Komberec Jakubcová
Pokleslá víčka jsem si nechala operovat v 60 letech a jsem naprosto spokojená. Jak říká moje známá "ještě, že máme plastiky"-
Hana Nováková
Už je to několik let, co mi na plastice v Královských Vinohradech upravovali nos. Ne, opravdu ne, nebylo to z důvodů zkrášlujících, ale z důvodů, že v naší okresní nemocnici, na kožním, mi zanedlbali bazaliom, který se dost rozšířil a tak to v Praze museli řešit. Při místním umrtvení mi ho odstranili, trvalo to 50 minut-ležela jsem a jediný můj pohled byl by hodiny. Potom se čekalo na histologii a za 7 dní mi z místa u kořene nosu natahovali kůži na místo, které bylo obnaženo. To trvalo bez pěti minut dvě hodiny. Už nikdy více. Zážitek na celý život..., ale dík patří doktorům.
Dana Puchalská
Na operaci očních víček jsem byla v Gemini před 3 roky . Špatně jsem díky nim viděla. A operace byla perfektně provedená. Musím jen pochválit.
Olga Škopánová
Plastická chirurgie vytahuje lidem z kapes peníze i když tu a tam také udělá něco užitečného.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%