Psa nikdy neházejte do vody. Z šoku by se mohl utopit
Ilustrační foto: pixabay.com

Psa nikdy neházejte do vody. Z šoku by se mohl utopit

10. 8. 2019

Horko přináší zdravotní nástrahy nejen lidem, ale i našim čtyřnohým miláčkům. Ti vedro snášejí, kvůli nemožnosti pocení, hůře než lidé. Tady je několik praktických rad, díky kterým bude léto pro pejsky i jejich majitele příjemnější.

pes
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Pes mně životem provází od mého útlého dětství. Nyní mám své 3 pejsky a každý z nich vodu jinak snáší !
Jana Kollinová
Tak ke sdělí Dany se připojím. Kdykoli zatáhnu Čikinu do koupelny, připadám si jako potomek kata Mydláře.
Dana Puchalská
Můj jezevčík miloval všechno, kromě vody. To byl schopný sedět na břehu a trucovat. Plavat odmítal, nikdo a nic ho do vody nedostal/o. Už koupel ve vaně byl pro něj trest nejvyšší. V tom případě měl smůlu. A zbytek dne se mnou ani "nepromluvil".
Eva Mužíková
I mně se článek líbí, protože jsou v něm rady t.zv: " Šité na míru ". Někteří pejsci vodu opravdu milují, jiní jsou spíš opatrní. Nic se nesmí uspěchat, výsledek se určitě časem dostaví. Příkladem je Míša, který na jaře u vody jen postával, nyní aportuje hozený klacek i z míst, kde již musí plavat...
Jana Kollinová
Článek se mi líbí. V seniorském věku jsem si vzala pejska z útulku. Před vlastní adopcí jsem si nastudovala informace pro chovatele, abych se nedopustila chyby. Vhodit psa nečekaně do vody bych nikdy nedokázala, protože si stále uchovávám vzpomínku na šok, který mi způsobil tatínek vhozením do vody a vytažením až na poslední chvíli, když jsem tzv. polykala andělíčky. Bez povšimnutí nenechám jakékoli informace pro chovatele psů, přestože s Čikinou oslavíme osmileté výročí. Připoutala jsem k sobě živého tvora a musím se o něj postarat, stejně jako o všechny bytosti, které jsem milovala a už tu nejsou.
Libor Farský
Výborné rady pro lidi, kteří dříve pejska nemohli mít a teď, na stará kolena, již mohou a plánují si touto radostí zpříjemnit život.
Jitka Hašková
Měli jsme úžasnou fenu, ta nemohla jít kolem vody, aniž by se do ní nevrhla. Bylo jí jedno, jestli bylo léto nebo zima.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody