Jak jinak, nežli stejné téma - pejsek
Foto: autorka

Jak jinak, nežli stejné téma - pejsek

6. 8. 2019

Abych naplnila rčení: "Sdělená radost, dvojnásobná radost", rozhodla jsem se pochlubit se s malými pokroky, které díky odměnám a pochvale dělá ten můj pejsek na hlídání Míša. Je to sice velký poděs, je potřeba z mé strany velká míra trpělivosti, ale už jsou zde první výsledky. Měla jsem vždy velkou radost z Bertíkových dovedností. Tady, kromě vzorného aportování a trhání hraček, to bylo " pole neorané ". Nebudu to prodlužovat, už mám doma malého psího asistenta. Vyndavá z peřiňáku polštář, ze šuplíku moje ponožky a podobně, boty, které vyndám z botníku na viditelné místo, vedou.. Nejen, že s radostí přináší, cokoliv na něm chci, ale jak je z toho natěšený, je schopen vzít do tlamičky třeba i smeták, polštářky ze židle, nebo vyskočí pro utěrku..... Ale dnes mne doslova dostal, myslela jsem, že se uchechtám. Když jsem si obouvala v chodbě boty, začal šmejdit v koupelně, která je hned naproti botníku, a protože nic nenašel, vzal do tlamičky konec toaletního papíru. Jak s ním letěl, papír se rychle roztočil a na zemi z něj rázem byla velká kupa. Já jsem z toho byla nadšená, místo, abych ho zarazila, chválím a on letí s tím papírem radostně až do chodby. Zlatíčko moje zrzavý:))) No, zkrátka, Bertíka nenahradí, ale zažívám s ním spoustu radostných chvil a on je v mé péči určitě také spokojený. Však mi po posledním návratu domů psali jeho páníčkové, že s nimi dva dny nechtěl moc komunikovat, dokonce k nim ani nevlezl do postel, kde vždy rád pobývá.

Tak už jsem se pochlubila, vím, že většina bude mít pro moje slova pochopení a snad vás i trochu pobaví. Přikládám pár fotek z dnešního toulání, tak prosím nakoukněte. Bertice.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Díky Zdeni.
Zdenka Jírová
Moc hezký článek, pamatuji, jak jste chodila s Bertíkem. Bohužel, zvířátka mají kratší život než bychom si přáli. Mě také opustilo několik kočiček, už mám jen jednu, tak to spolu snad dotáhneme.
Marie Měchurová
Jednou v životě jsme měli pejska Bakulu, často na něho vzpomínám, i tento hezký článek mi ho připomenul. Děkuju. Hezké fotky !!
Marie Novotná
Psí máma se nezapře. Jste super dvojka.
Lenka Hudečková
Evi, nejen, že jsem se pobavila Tvým příspěvkem, ale až slzy mi hrkly do očí na konci čtení- Míša je šikovný, ale především Ty jsi skvělá psí máma :-) ♥♥♥
Jaroslava Handlová
Evi, já mám radost z toho, že Ty se raduješ. Těmi vtipnými poznámkami u zajímavých fotek jsi mne pobavila. Díky.
Jitka Mošovská
Hezká letní procházka s pejskem.
Marie Seitlová
Evi krásný článek o Míšovi a samozřejmě o tobě. Máš zase výchovné úspěchy, ty těm pejskūm rozumíš. Mě se také zdá, že je podobný Bertíkovi. Jen tak dál a napiš nám to.
Eva Mužíková
Děkuji vám, jak píše Jitka, sdílení je také velká radost. S tím papírem jsem si pěkně naběhla, nyní, jelikož byl hodně pochválen, kdykoliv vejdu do koupelny musím ho hlídat. Hned maže u roličce a tahá...
Dagmar Bartušková
Evo, fotky krásné a vtipné. Vzpomněla jsem na Bertíka, na jeho dovednosti. Míša Ti dokazuje, co už umí. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...