FOTO: Zuzana Musílková
V třiaosmdesáti letech zemřel herec, kaskadér a moderátor Zdeněk Srstka
29. 7. 2019Před dvěma lety si s hercem Zdenkem Srstkou povídala Zuzana Musílková. Ačkoli bylo panu Srstkovi již 81 let, byl stále plný optimismu a dobré nálady. Zdeněk Srstka prostě měl rád lidi... Nyní, v den úmrtí Jiřího Srstky, vydáváme toto povídání ještě jednou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Doušová
31.7.2019 13:36
'Čišelo z něj člověčeství ,láska a něha pro zvířata a také si ho pamatuji při vystoupeních v kabaretech,kde i zpíval dojemně. Dík za článek.
Anna Potůčková
30.7.2019 12:45
Patřil mezi mé oblíbence, měla jsem jej ráda a v pořadu CHCETE MNĚ jen tak hned nebude jeho následník stejné kvality.
Alena Vávrová
29.7.2019 20:18
Měla jsem ho také moc ráda, byl to moc prima člověk, takový srdíčkový ♥ . R.I.P.
Věra Ježková
29.7.2019 18:32
Byl fajn. V pořadu Chcete mě? skvělý. (Ale ten pán, co to převzal po něm, se mi taky líbí.) Díky za článek.
Jitka Hašková
29.7.2019 17:44
Jsem moc ráda, že redakce zopakovala rozhovor s panem Srstkou. Byl to báječný člověk.
Libuše Křapová
29.7.2019 16:28
Nebyl to žádný krasavec, ale sympaťák. Nejvíc si ho budu pamatovat opravdu pořadu "Chcete mne?" :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA