Velká prázdninová soutěž o italské šperky BERMAN creazioni
Hlavní výhra soutěže o šperky BERMAN creazioni

Velká prázdninová soutěž o italské šperky BERMAN creazioni

24. 7. 2019

Jednoduchý, nenápadný? Nebo výrazný, poutající pozornost? Každá žena preferuje jiný způsob zdobení a je to dobře. Právě šperk totiž vypovídá hodně o tom, jaká jeho nositelka je.

móda
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Valerie Polášková
Nevypadá to špatně, ale není to teda úplně můj styl. Já mám mnohem raději jednoduché a hlavně levné šperky. Jsem toho názoru, že za hezký šperk není nutně potřeba utrácet nějaké šílené množství peněz. Spíše naopak. I za málo peněz se často dají najít velice pěkné šperky. Stačí se podívat třeba na https://www.marre.cz/ Odtud už jich doma mám hodně.
Jan Raška
Paní Nedvídková a paní Nová, firma Berman creazioni má zatím jedinou pobočku v ČR, a to v OC Smíchov. Tato firma nabídla portálu i60 mimořádné podmínky - rozdává náramky zdarma a ještě mohou soutěžící vyhrát náramky v hodnotě téměř tři tisíce korun jen za to, že prodejní stánek navštíví. Co je na tom nefér? Pokud najdete kdekoliv mimo Prahu výrobce či prodejce šperků (či jiného zboží), který nabídne i60 podobné podmínky, dejte nám vědět. Děkuji
Věra Ježková
Nemám ráda šperky. Až budou třeba šátky – šály, ráda se zapojím.
Dagmar Bartušková
Já jsem si dojela pro pěkný náramek.
Hana Nová
Je to nefér , soutěž pouze pro pražačky ... z opačného konce republiky nepojedu
Jitka Hašková
Nakonec jsem tam přece jenom zašla a dostala hezký náramek, který někomu dám jako dárek.
Lidmila Nejedlá
Já vítám a oceňuji snahu redakce pořád nás něčím bavit. Šperky jsou to krásné, kdo chce, ať tam běží. Já si jen tipnu.
Marcela Pivcová
Příspěvek paní Jarmily mne překvapil a zároveň samozřejmě potěšil. Avšak já se i ráda podívám na nápady jiných výtvarníků. Po opravení data trvání soutěže jsem přesvědčena, že se ještě v závěru soutěže do OC N.Smíchov dostanu. Třeba tam ještě nějaký šperk pro mne bude.
Jarmila Nedvídková
Již poněkolikáté si čtu tenhle článek "prázdninové soutěže". Bohužel musím přiznat, že mě pár věcí rozladilo. Soutěž pro omezený počet žen naší republiky., protože Praha je pro dost žen na tomto webu dost z ruky. No, snad se dočká i Brno ,Ostrava, a jiné větší města naší zemičky podobné soutěže. Článková citace..."Zkrátka, jsou to šperky neobvyklé, v České republice zatím nepříliš rozšířené"..... tady doporučuji podívat se na webové nabídky "Fléru" , kde jsou šperky a orginální bižutérie nabízené již několik desetiletí tvořené českýma a slovenskýma rukama z materiálů srovnatelné s italskou šperkovou bižutérií Berman. A musím souhlasit s paní Marcelou, že i cena je zarážející, ale to je dané naší korunou v konfrontaci s eurem. A mimochodem, šperky paní Marcely jsou nádherné a musím přiznat, že z těch bych si i vybrala. Omlouvám se, že jsem se tak zhurta pustila do psaní. Ale moje České a Moravské srdce mi nedá abych udělala i reklamu ženám ale i mužům, tvořících jedinečné, originální šperky, které lze koupit v obchůdkách, obchodech, po celé naší zemi.
Jana Slavíková
I když mám cestu do Prahy "za hubičku" a po Praze zadara, tak v tomhle počasí nechám šperky Pražačkám :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody