Několik řádků o Holandsku. II. část – rodina, život a ekonomika
ilustrační foto: pixabay.com

Několik řádků o Holandsku. II. část – rodina, život a ekonomika

17. 7. 2019
cestování
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Margita Melegova
Pro nase potomky by zivot v Holandsku byl pohroma pocinaje jidlem, tezko si umim predstavit, ze by si nekdo nemohl pridat, ale zasmala jsem se predstave jak by se nasi potomci rychle stehovali do Cech. Pokracovani je zajimave, tesim se na dalsi.
Věra Lišková
Ráda jsem si přečetla jak si důchodci žijí jinde, Až nám zase budou vyčítat přidání důchodu, stačí upozornit, že jinde mají důchody dva a přesto se stát nezhroutí, když dobře hospodaří. Těším se na další pokračování.
Naděžda Špásová
Asi vás, Jaroslave, zklamu, ale ani váš druhý článek, byť dobře napsaný, mi Holandsko a jeho obyvatele nijak neučinil sympatičtějšími. Raději zůstanu na naší rodné hroudě a dám si ke kávě něco nezdravě dobrého. Samozřejmě, že ostatním lásku k této zemi opravdu přeji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody