Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zdenka Jírová
6.7.2019 00:01
Přikláním se k názoru, že jde o Krkonošský mramor nebo o jantar.
Věra Ježková
5.7.2019 19:52
Tipovala jsem nějakou zelnou polévku, neopisuji.
Marcela Pivcová
5.7.2019 19:43
Podívala jsem se na obrázek, tipla jsem si, co to zřejmě bude, a potom si teprve prohlédla předchozí tipy. Ano, je to mé oblíbené krkonošské jídlo.
Vladislava Dejmková
5.7.2019 19:31
Také bych si tipla to krkonošské kyselo, I když já do něj dávám vejce smažená a to tady nejsou.
Elena Valeriánová
5.7.2019 17:16
Segedínský guláš, co jsme měli první den k večeři? Ale líbil by se mi ten vyleštěný mramor. To bude překvapení :-)
Jitka Caklová
5.7.2019 13:10
Podle vajíček, co tam plavou, je to Krkonošské kyselo z kvásku.
Dana Puchalská
5.7.2019 13:00
Vypadá to jako nějaká hmota buď ze dřeva nebo špatně rozvařená jablka. Fakt nemám tušení. Už se těším na odhalení.
Jana Kollinová
5.7.2019 12:59
Když si prohlížím titulní fotografii, tak bych řekla, že jde o obyčejnou zelňačku bez klobásky a papriky, ale kdo by do KRNAP tahal zelňačku, aby překvapil účastníky setkání i60? Vyloučila bych i Krkonošský mramor, protože barva "zelňačky" z hádanky by se asi nikomu nelíbila jako obklad koupelny nebo vstupní haly. Já si myslím, že někdo z účastníků setkání vybalil krabičku s jablečnou dření s pudinkem. :-)
Libor Farský
5.7.2019 12:55
Netuším ...
Anna Potůčková
5.7.2019 11:51
Sice napovídající fotku mám také na svém snímku, ale moc mně nenapovídá. Tak se nechám překvapit, co z toho vyleze!
Načíst starší příspěvky