Foto: autor
Pater Noster
15. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
15.6.2019 10:28
Video je děsivé, tajemné. Nebyla jsem uvnitř, ale fotky mám přes rozbité okno. Zajímavé místo. Vedle stojí velký kamenný pomnik. Vesnička malá, hledali jsme podle navigace. Prohlídka možná po domluvě v info.
Jana Kollinová
15.6.2019 09:56
Doporučuji si pustit doporučené video. Skvělá hudba a mrazivé tajemno zahalených postav. Jsem zvědavá na odtajnění.
Jitka Hašková
15.6.2019 09:07
To je Alena jedna z mála. Tím se budu zabývat až doma na počítači. Tablet je nouzovka.
Alena Tollarová
15.6.2019 08:15
Bez hledání a přemýšlení. Byla jsem tam v květnu. K obrazu můžete vyjít po schůdcích a sáhnout si na ni. I když je to "jen" kopie. Na odkaz jsem se nedívala, nevím, co v něm je.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA