FOTO: www.prg.aero
Jak se pohodlně dostat na Letiště Praha?
7. 5. 2019Chystáte se na dovolenou letadlem a řešíte, jak se vlastně dostat na samotné letiště? Ať už letíte na delší dovolenou, prodloužený víkend či jen jedete přivítat své příbuzné, Letiště Praha nabízí celou řadu možností, jak zaparkovat přímo u letištních terminálů. Je zde také možnost dopravit se na Letiště Praha pomocí hromadné městské dopravy či taxislužbou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladislav Hradskij
26.6.2020 14:19
Doporučuji taxislužbu z/na letiště Prahy - Letiště Express
https://letisteexpress.cz
Barbora Hrabcová
9.4.2020 22:20
Dobrý den, jezdíte někdo na letiště autem? Sice si budeme muset dovolenou přesouvat, ale jak to tak sleduji, tak parkování bude asi celkem problém. S třemi dětmi bychom rádi zvolili co nejpohodlnější cestu, MHD pro nás tedy moc nepřichází v úvahu. Našla jsem například toto: http://www.parkingunit.com/parkovani-u-letiste-praha/ Máte někdo prosím někdo zkušenosti?
Jana Kollinová
9.5.2019 14:54
Jsem zmatená programově, irituje mě název článku "Jak se pohodlně dostat na Letiště Praha" Paní J.K.Jakubcová uniká Vám podstata mého příspěvku. Letiště Praha neexistuje a to co uvádíte níže je mi známo.
Jarmila Komberec Jakubcová
8.5.2019 19:33
Paní Kollinová letiště v Prazese opravdu jmenuje Letiště Václava Havla. Bývá zvykem, že letiště ve světových metropolích bývají pojmenováni po osobnostech daného státu. Uvedu příklad: letiště v Tel Avivu je pojmenováno po prvním prezidentu Státu Izrael Ben Gurionovi a protože první prezident našeho svobodného svobodného státu byl V.Havel je pojmenováno po něm.Tak už nebuďte z toho zmatená.
Jana Kollinová
8.5.2019 12:26
Jsem zmatená. Letiště známé jako Ruzyně bylo přejmenováno na letiště Václava Havla a článek prezentuje nový název Letiště Praha. Asi jsem ve fázi mezipřistání! :-(
Jarmila Komberec Jakubcová
8.5.2019 12:06
Přiznám se, že pokud přiletím do 22 hodiny beru si zásadně taxi. Stojí hned u terminálů a je to zcela bezpečné a rychlé. Používám služeb oficiální taxisužby, nikoliv Uber.Zatím mi nikdo neokradl a v pořádku jsem dojena na Hlavní nádraží.
Marie Seitlová
7.5.2019 11:46
Já na letiště vždy jezdím Expresem AE z hlavního nádraží. Někdy je přeplněn,ale nemusím přestupovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA