Pečená dýně

Pečená dýně

16. 10. 2012

Nejdřív dýni rozpůlíme, vyjmeme semínka a dužinu nakrájíme na podkovy. Na plech prostřeme pečící papír, potřeme jej olivovým olejem a narovnáme na něj dýni, kterou posolíme, pokapeme sojovou omáčkou a posypeme tymiánem.

Pokud připravujeme večeři, upečeme na kraji plechu zároveň s dýní i dobře omyté brambory. A než to všechno bude pečené, připravíme si "omáčku" - zakysanou smetanu trošku osolíme a namačkáme do ní česnek a nebo nasekáme zelené bylinky. A když náhodou nebudete mít právě na přelomu října a listopadu na dýně chuť, uložte je na suchých a chladných místech, můžou vám vydržet mnoho měsíců.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.