Dodržujete pitný režim?
Pozor na tuto otázku!

Dodržujete pitný režim?
Pozor na tuto otázku!

13. 10. 2012

Vše začalo touto jednoduchou otázkou. Po mé odpovědi následoval slib výhry.

Asi za tři týdny skutečně proběhlo vyzvednutí, ovšem již spojené s prezentací nádobí značky Zepter a podsouváním uzavření smlouvy na nákup a nemalé splátky. Po odmítnutí se vstřícné chování asistentek pronikavě změnilo.

Jako výhru jsem si nakonec odnesla škrabku na zeleninu z umělé hmoty, kterou zítra věnuji na charitativní akci výměny oblečení a doplňků. Dávejte si pozor na zdánlivě nevinné otázky, vždy se z toho vyklube nějaký trik prodejců a nabízečů.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Jelínková
Mě se zase ptali v obchodě, když jsem přesouvala nákup do kabely, zda si měřím tlak. Vyhlížejí si seniory ostřížím zrakem. Ty drápy, to je odpovídající obrázek těmto "šmejdům". Přemluvila mě spolužačka z U3V a na jednu takovou předváděcí akci jsme zašly. Bylo to tady v místě bydliště. Poprvé a naposled. Na programu nebyly hrnce ani deky, ale Biolapmy. Nejdříve se tam všichni "vyhřívali" a pak přišla akce. Hodinová přednáška "šéfky" a potom masáž slečen. Jedna malá Biolampa 30 tisíc. 6 barevných filtrů na Biolampu 15 tisíc. Měli byste vidět, jak rychle a bez kalkulačky slečna spočítala, když bychom si biolampu vzaly obě a na splátky. Odporoučely jsme se a venku jsem si vydechla s tím, ať za mnou již Inka s podobným návrhem nechodí. Moje generace (70) na takové akce není zvyklá, jednoduše to neznáme. Asi bychom měli jít povinně na ten čerstvě natočený dokument "Šmejdi".

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.