Nová píseň Pochopíš na text Zuzany Pivcové a pozvánka na recitál
FOTO: Marcela Pivcová

Nová píseň Pochopíš na text Zuzany Pivcové a pozvánka na recitál

26. 3. 2019
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Paráda. Už aby bylo 30.4. a já byla na recitálu. Těším se.
Věra Ježková
Kvalita zaručena. Děkuji za pozvání; velmi ráda přijdu.
Marcela Pivcová
Lubomíre, doufám, že tentokrát se na Váš recitál i na celou akci i60 dostanu. Už se těším, až si písničku poslechnu "naživo", nejen z nahrávky. (Jé, ta fotka mi něco připomíná).
Jitka Hašková
Moc děkuji a už se těším.
Alena Vávrová
Krásná pozvánka na recitál. Zuzka si ho při své skromnosti za svoje nádherné verše zaslouží. Lubomíre, dík a moc se těším!
Eliška Murasová
Moc dobře se mi to poslouchá, díky!
Marie Doušová
Lubomíre, Vaše hudba a Zuzky text je něco tak úžasného a lidského ,že to musí každého potěšit a povznést v dnešním uchvátaném životě. Recitál bude jistě úžasný a škoda ,že ho nemohu navštívit. Přesto přeji ,ať se vydaří. ************ Dík.
Hana Nováková
Krásná hudba, procítěný zpěv úžasných veršů - takové písně miluji. Mají nám co říci a rozeznívají naši duši. Děkuji za krásné ráno s písničkou
Eva Mužíková
Krásný zážitek, hned je ten podmračený den hezčí.
Marie Ženatová
Díky za krásnou ukázku. Zuzčiny texty jsou nádherné a Vaše melodie k nim také. Jestli mi to zdraví jen trochu dovolí, tak určitě velmi ráda přijedu...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody