Mariánskohorské kafíčko má páté narozeniny
FOTO: www.kaficko.estranky.cz

Mariánskohorské kafíčko má páté narozeniny

21. 3. 2019

Už tomu bude pět let, co jsme se potkaly s paní Janou Pagáčovou a daly řeč na téma, co by mohlo přinést radost v ostravském městském obvodu Mariánské Hory. Můj zábavný pořad má v Ostravě už dlouholetou tradici a tak jsme pozvali osvědčené hosty - Dr. R. Uzla a Dr. R. Šmoldase, imitátora Petra Stebnického, bylinkářku a léčitelku Renatu Herber, muzikanta J. Erbena, ale také další osobnosti z blízkého okolí, kteří návštěvníkům knihovny J.Trnky mají hodně co sdělit. Skvělé zázemí a přízeň fanoušků Kafíčka mne těší a pokud to půjde právě i v pátém ročníku Mariánskohorského kafíčka to v mnohém vylepšíme.

V dubnu pozvání přijal porotce známé taneční soutěže Zdeněk Chlopčík. A přestože ostravské knihovny ve středu mívají zavřeno, na ulici J. Trnky bude 17.dubna otevřeno už od 15:30 hodin.

Vlaďka Dohnalová

rozhlas
Hodnocení:
(4.5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vlaďka Dohnalová
Milá paní Nováková, děkuji za milá slova uznání. Není všem dnům konec, třeba bych mohla s některým hostem přijet i k Vám:) Napište na vladimira.dohnalova @seznam.cz
Hana Nováková
Hezká pozvánka, jen cesta je pro mě přes půl republiky nějak neschůdná. Jinak se sluší poděkovat, že v dnešní době někdo věnuje svoji práci právě těmto besedám. Ať se beseda vydaří

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.