Ilustrační foto: pixabay.com
Křeček je parťák pro každý věk
14. 3. 2019
Už dávno nejde o zvířátko, které pořizují rodiče dětem, aby se zbavili jejich škemrání, že doma chtějí nějakého živého mazlíka. Křečků se v domácnostech zabydluje čím dál více. Chovají je nyní často i lidé vyššího věku, kteří už nemají síly a podmínky chovat psa či kočku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
15.3.2019 00:55
Myšlenka některých lidí, že zvířata jsou hloupá, je velký omyl. Naopak, čím víc se s nimi seznamujete, tím víc poznáte, jak jsou chytrá. Sice s nimi asi nepovedete filozofickou úvahu o státním rozpočtu, ale kde máte pro ně schovanou dobrůtku pochopí za dva dny , hru také lehce zvládne, dokonce moje kočka brzy přišla na to, že myšku, kterou ji ukazuji, vedu na niti a rukou s ní pohybuji. Dává mi to zřetelně najevo.
Hana Rypáčková
14.3.2019 20:39
Docela tlustého oranžového dlouhosrstého křečka jsme také honili po bytě. Nakonec jsme ho vyluxovali trubicí zpoza skříně. Nic se mu nestalo, Čekala jsem, že ho budeme lovit v prachu, ale byl přisátý zádama .Šikula.
Alena Vávrová
14.3.2019 20:15
Džungara Bodouška měla moje dospívající dcerka. Co vše jsme s ním zažili! Ona byla přes týden na intru, tak jsem ho měla na starost já. Taky nám zdrhnul z klícky za obývací stěnu, ale podařilo se mi ho večer vylákat na dobrůtky a lapit pod důmyslně nastražený cedník.
Když stářím pošel, měl málem státní pohřeb ;-)).
Jitka Hašková
14.3.2019 11:12
Ani náhodou. Když křeček utekl v bytě u tety a potom se strejdou do noci šoupali nábytkem, aby ho našli, nikdy jsem si křečka nepořídila a nikdy to neudělám.
Zuzana Pivcová
14.3.2019 10:54
Pamatuji si, jak jedna mladá kolegyně před lety našla ráno cestou do práce v parku před Invalidovnou malého křečka, tak si ho vzala domů. Byl roztomilý. S těmito malými zvířátky však nemám žádné zkušenosti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA