Ilustrační foto: pixabay.com
Mám ráda kuchařské knihy - IL. díl
22. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
22.2.2019 19:57
Zajímavé recepty, čínská jídla mi chutnají, ale v Číně to chutnalo jinak než u nás.
Dagmar Bartušková
22.2.2019 19:36
Já bych okoštovala všechny recepty. A tučné vepřové mi jednou za čas vůbec nevadí.
Danka Rotyková
22.2.2019 19:03
Tedy Dano, to vepřové s ořechy určitě uvařím. Recepty jsou tak logicky napsané, že mne to svádí zkusit. A taky mám dobrý důvod - syn má takové dobroty moc rád a mě vaření stále baví. Tak díky!
Věra Ježková
22.2.2019 16:53
Představa tučného vepřového (jakož i jiného) mi není zrovna libá. Nechala bych se pozvat na vepřové s ořechy. :-)
Eva Mužíková
22.2.2019 13:45
Já nedám dopustit na vepřo, knedlo, zelo... ale kdyby mi to někdo nabídl, určitě bych neodmítla.
Naděžda Špásová
22.2.2019 13:39
Ve stáncích si kupujeme čínu jen kuřecí, radši, ale není nad prasátko, na tom jsem vyrostla a baštím ho dodnes. Z tvé nabídky bych si asi taky vybrala. :-)
Marie Doušová
22.2.2019 13:30
Nevím ,zdá se mi to celé nějaké na sladko a to moc nemusím. Ale je to jiná kuchyně a někomu to chutná.
Hana Nováková
22.2.2019 11:33
Mám ráda čínu s hodnou porcí zeleniny a sojovku, zázvor a sposty jejich dobrých kořeníček
Zuzana Pivcová
22.2.2019 09:55
Ach jo, zůstanu u polévky a obloženého chleba. Ale tohle jsou alespoň pořádné čínské recepty, ne to ve fastfoodech, kde je vše stejné, stejná šťáva a jen buď rýže nebo nudle.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA