Fotoreportáž: A padá
Foto autorka

Fotoreportáž: A padá

4. 2. 2019

Je neděle, my jsme po obědě, vnučka si pustila v TV Déčko, na stole se kouří z kafíčka, prostě siesta. Venku od rána sněží, všechno je krásně bílé, zanechám rodinu jejich lenošení, beru do ruky foťák a konečně i já jdu ulovit nějaké ty zimní fotky, než mi to všechno opět zmizí.

Nejdu daleko, jen tak naproti kolem rybníka, ale k tomu, abych si udělala radost, nepotřebuju nachodit kilometry. Lidé jsou zalezlí v teple domovů, sníh je neporušený a krásně bílý. U rybníka narazím na velké hejno kačenek, je ticho, takže se mohu přiblížit a nerušeně fotit. Dojdu k hrázi, voda z výpusti narušuje trochu klid kolem, pokochám se bělostí sněhu a pomalu se vracím. Kačenky jsou na stejném místě, ani se nehnou a já obdivuji jejich barvy.

Je 3. února, příroda nehýří barvami, ale myslím, že to ani nevadí. Domů dorazím sice ke kolenům mokrá, ale moc spokojená a dalo by se říct, že i blažená.

procházka
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marcela Broumová
Líbí se mi i navození atmosféry. A moc děkuji za procházku.
Jitka Mošovská
Naďo, je hodně kachen divokých. Zaslala jsem foto p. zoologovi (téměř 150 ks kachen) a on mně odpověděl, že je jich tisíce na řece, když okolní krajina zamrzne.
Věra Ježková
Naďo, krásné fotky. Já jsem si dnes poprvé v letošní zimě zažila opravdový sníh. A blaženost se mi rozlévala celým tělem i duší.
Naděžda Špásová
Moc děkuju, vaše chvála opravdu potěší. Zuzanko, mě jde dávat 6* jen na tabletu. Na PC mi to taky nejde. :-)
Soňa Prachfeldová
Naděnko plně se s Tebou ztotožňuji, co se týká procházky o samotě, včera jsem také byla a člověk se vrátí jak zregenerovaný. A obrázky stojí za to. Moc hezké !
Jana Kollinová
Uklidňující sněhová procházka. Díky.
Zuzana Pivcová
P. S. Kdo mě naučí těch 6 hvězd?
Zuzana Pivcová
To je hezké, zažít pocit blaženosti. To se o mně zcela říct nedá, ale zimní krajina se mi také líbí. Díky za hezkou procházku.
Eliška Murasová
Naďo, jen se tak toulat, to je radost, že? Taky to miluju...
Elena Valeriánová
Foťák do ruky...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.