FOTO: Robert Tichý
Liběna Rochová: Chce to odvahu, otevřenou mysl a radovat se z maličkostí
25. 1. 2019První dáma české módy, nositelka mnoha vyznamenání, profesorka UMPRUM Liběna Rochová prožívá šťastné období.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Slávka Kobylková
26.1.2019 20:05
Aha, takže když preferuji sportovní oblečení, tak nejsem kultivovaná...,no to snad ne..., na druhou stranu máme být své...no to víte, paní Rochová, já budu a nenechám si do toho kecat, ani kdybyste vyhrála tisíc soutěží a přehlídek, a na Vás ,a nemyslím to zle, se mi sólo černá vůbec nelíbí,i když vím, že u návrhářů je to běžnost,ba někdy nutnost...dejte barvu alespoň k obličeji, jak radíte ostatním, nebudete aspoň taková bledá a nevýrazná.
Zuzana Pivcová
25.1.2019 10:02
Paní Liběna Rochová je podle mě hezká žena, takový francouzský typ, kterému sluší i ta černá. Její svět módy je však mému světu hodně vzdálen a nechává mě v klidu. Více je mi vlastní otevřená mysl a radost z maličkostí. Nemohu však tvrdit, že bych "na tom denně pracovala", podobně to "měla bych si vážit sama sebe, musím najít sama sebe, nesmím podléhat depresím... tento typ oblečení nepatří na zralou ženu..." Měla bych, musím, nesmím - to je pro mě k individualitě a spokojenosti jen málo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA