Ilustrační foto: ingimage.com
Hledá se kamarádka
11. 1. 2019Přátelé mají v našem životě důležité místo. Sdílí s námi radosti, starosti, pomohou v nesnázích. Stává se, že z našeho života odejdou. Můžete si však najít nové.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Slavíková
11.1.2019 17:02
Rada nad zlato - pořiďte si psa, V životě jsem psa neměla, mám s tím začít na stará kolena?
Jitka Hašková
11.1.2019 15:57
Myslím, že íčko je v tomto dobrý způsob jak získat přátele a další rady nejsou potřeba.
Naděžda Špásová
11.1.2019 15:46
Nic proti autorce článku, ale Amerika už byla objevena. To jsou rady nad zlato, ale všichni o nich zcela určitě dávno víme. A najít takové přátele v našem věku zrovna jednoduché není. Myslím, že jsem docela komunikativní, nemám problém navázat hovor, ale nerada si pouštím lidi k tělu. Musím říct, že i tady na íčku jsem našla přátele, se kterými se vždycky ráda uvidím, nebo uslyším. A pejsky máme dva.
Hana Práglová
11.1.2019 14:48
Přátele si člověk dokáže snad najít. A najít DOBRÉ přátele,to už je problém!!!
Hana Polednová
11.1.2019 14:32
Mám štěstí na přátele. Co by seniorka, jsem začala být aktivní a nebála jsem se přijít do kolektivu i neznámých lidí. A právě tady jsem skoro vždy našla nějakou kamarádku. Totéž, jak píše Evička, klidně se dám do hovoru s lidmi v obchodě, ve výtahu, při cestování a je mi jedno, zda jde o starého člověka nebo maminku s děckem. Nejsem vtíravá a poznám, zda je to druhým příjemné, jinak to hned utnu.
Eva Mužíková
11.1.2019 11:42
Já nemám problém kohokoliv oslovit, dokonce mi vadí sedět třeba hodinu vedle někoho ve vlaku, či autobusu a mlčet. Oslovím, podle první reakce poznám, zda je o rozhovor zájem. To neni opravdu těžké. No a když není, vycouvám a nepokračuji. Několikrát jsme si padli do noty a vyměnili si kontakty. Naposledy to byl pán okolo čtyřiceti let, který hodně cestuje po světě, jeho vyprávění bylo zajímavé i zábavné. Když jsem mu pověděla o mé lásce k pejskům, o mých zkušenostech, požádal mne o tel. kontakt. Jeho maminka občas potřebuje pro svého pejska hlídání když jede do lázní, tak jsme se domluvili, že si s maminkou a pejskem dáme sraz...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA