Ilustrační foto: pinterest.com
Doba hučková, trochu šílená
6. 1. 2019Jsou znovu v módě. Čepice, kloboučky, šály kolem hlavy, čelenky, barety. Někdo jim říká hučky, někomu připadají směšné, někdo na ně nedá dopustit. Fakt je ten, že v této době, kdy v módě padla pravidla, co se smí a nesmí, je možné dát si na hlavu cokoli.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
8.1.2019 18:45
Také narazím na hlavu ghučku, dokonce ráda ještě i od mamky pletenou, když jdu s pejskem na dýl, chci mít uši v teple.
Eva Mužíková
8.1.2019 17:31
Tak to já jsem opravdu choulostivý člověk. V říjnu si nasadím, jak říkám "pohlavní" pokrývku a nesundám ji až v dubnu. Mám asi šest teplých čepic s kšiltem, čtyři kulichy, několik čelenek a opravdu velkou zásobu teplých širokých a dlouhých šál. Jednu jsem vytratila při posledním sezení v redakci, ale už jsem jí nahradila barevně stejnou. Zkrátka, bez pokrývky hlavy ani ránu. I když ty vlasy pod ní jsou vždy strašné....:)))
Vladislava Dejmková
8.1.2019 07:34
Mám kulicha s bílou bambulí vlastní výroby a je mi v něm dobře. Nechápu ty, co chodí i v mrazu bez pokrývky hlavy. Lepší jakákoliv hučka, než nic.
Zuzana Pivcová
7.1.2019 09:44
Dřív říkali, že mi jako pokrývka hlavy sluší vše, co si vezmu. Dnes hledím na účelnost.
Jana Slavíková
7.1.2019 07:39
Pleteného kulicha s kožešinovou bambulí nosím už několik roků. Mám k němu i šálu a bambuli jsem udělala z polystyrenové kuličky, kterou jsem polepila kousky liščí kožešiny a provázkem přivázala ke kulichu. před praním ji lehce sundám.
Zdenka Jírová
7.1.2019 01:19
Teď se opravdu nosí všechno, někdy je to vtipné, slušivé a někdy i troch směšné. Nedávno jsem byla na jednpm úřadě a musela jsem chvíli čekat než bude vyřízena žena přede mnou. Do tváře jsem jí neviděla, ale zaujala mě její čepice. Letos jsou v módě kulichy s kožešinovou bambulí. Mladým dívkám a ženám sluší a docela malé holčičky nosí na kulichu bambule dvě jako ouška. A ta paní přede mnou měla vysokého kulicha s dvěma velkými kožešinovými bambulemi. Když se otočila trochu jsem se musela bránit úsměvu, té paní do 60 moc nechybělo. Byla odvážná, já jsem se ještě k pokrývce hlavy nedopracovala, ale když bude mrznout, něco si koupím.
Jitka Caklová
6.1.2019 23:45
Jsem na tom s velikostí hlavy a brýlemi jako Věrka. Je to opravdu problém, ale hlavu si z toho nedělám. Nosím všechno, do čeho se vejdu, ať si říká, kdo chce co chce :-) Drahé klobouky udělané na míru mám dva a je škoda, že je tak málo příležitostí, kam je vzít.
Alena Tollarová
6.1.2019 23:19
Mně by se líbila čepice 12. Hanko, hučky snad mám pořád ještě na profilu v galerii. A možná i někdo další. Byla to trochu šílená hučková legrace.
Marie Faldynová
6.1.2019 21:02
Také patřím mezi nositele čepic, nadchly mne měkké klobouky ze sametu(nebo čeho) které se příjemně nosí a hřejí. Dají se mezi nimi najít i opravdu slušivé. Čapka z fleecu, kterou nosím teď, je teplá i slušivá. Někdy je prostě třeba se rozhodnout, že jsem krásná!
Hana Čadová
6.1.2019 19:52
Ráda pokrývky na hlavně nosím. Několik huček a baretů vlastním. Vůbec mě nevadí, když se za mnou někdo otočí. Hlavně, že je teplo!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA