Miroslav Hanuš: Představení je jako rande
FOTO: Archiv Miroslava Hanuše

Miroslav Hanuš: Představení je jako rande

5. 1. 2019

I když bylo pod nulou, dorazil oblíbený herec a uznávaný režisér do Divadla v Dlouhé jako vždy na svém skútru. Odložil přilbu i nepřehlédnutelnou zelenožlutou bundu a hned dostal otázku, jestli mu při jízdě nevadila zima. "Ale kdepak," usmál se, "vždyť jsem se dobře oblékl. Auto sice mám, ale po Praze nejradši jezdím takhle."

herci rozhovor
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.2 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Jsem ráda, že se zase ojevují skuteční herci a že dokonce nám je představí i naše televize.Všichni lidi nemohou jezdit do Prahy do divadel. Ta silvestrovská Všechnopárty byla s ním moc pěkná, opravdu jsem se bavila.
Hana Nováková
Mirek Hanuš je herec jak má být. Do hraní vždy vloží vše dobré, co je v jeho hereckém srdci a tak se dá říci, že hraje celým srdcem. Pro něj jen vše dobré a ať mu hraní vydrží co nejdéle...
Alena Tollarová
Díky za tento rozhovor. Při silvestrovské Všechnopárty jsem brečela. Smíchy :) Přeji panu Hanušovi hodně zdraví a úspěchů.
Naděžda Špásová
Viděla jsem ho ve Všechnopárty, byl skvělý, s V. Koptou se vyblbli. Takhle už jsem se dlouho nezasmála.
Hana Čadová
Paní Nečadová hezky jste pana Hanuše vyzpovídala. Čadová
Danka Rotyková
Také panu Hanušovi fandím, má příjemné vystupování. Zatím byl v každé roli pravdivý, to je to pravé herecké umění.
Karel Boháček
Jeden z herců co umí,vždy mně potěší svou rolí, která je vždy jinak zahraná ale vždy opravdu lidsky.
Dana Puchalská
Pan Hanuš umí...... Mám ráda když herec hraje a nepřehrává. Díky za rozhovor. Ať se mu daří tak, jako doposud.
Alena Vávrová
Jelikož se moc nedívám na tv a na seriály teprv ne, tak jsem ho neznala. Ale na Silvestra jsem na Všechnopárty náhodou koukala a moc jsem se po bavila - nenuceně!
Jana Šenbergerová
Nejvíc mě zaujal v seriálu Případy 1. oddělení. Jako šéf tak neskutečně prudil, že jsem ho až do konce upřímně nesnášela, jak byl přesvědčivý. V Silvestrovské Všechnoparty si to u mě spravil. Tak ať se mu daří, ať dělá cokoliv.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody