FOTO: autorka
Tip na výlet - Oltářík a Košťálov
5. 1. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
5.1.2019 15:12
Nic proti nikomu, článek jsem si přečetla, fotky prohlédla a reagovala jsem v návaznosti i na příspěvek Zuzky a následně Elen. Každý jsme omylný, někdy se překoukneme, tak proč si hned "sypat popel na hlavu" a dělat ze sebe pitomce. Takže, "U mě dobrý" :-) :-)
Jana Šenbergerová
5.1.2019 14:30
České středohoří je i mou srdeční záležitostí. Před lety jsem si ho začala užívat s kamarádkou z Děčína. Mnohé jsme nestihly, protože, ač velmi mladá, zemřela. Každý tvůj článek a fotka mě vrátí na místa, kde jsme byly a ukáže ta, kam už se spolu nevypravíme. Názvy "kopečků" mi nejsou cizí. Byla jsem na Hazmburku, Radobýlu, Milešovce a dokonce i na Lipské hoře, a to v rámci nějakého jarního turistického výstupu. Všude je tam krásně. Kdo se tam jednou octne, touží se vrátit. Díky, díky, díky!
Jitka Hašková
5.1.2019 14:16
Krásný výlet. Ráda se na jaře přidám. Ještě máme slíbený ten Říp,který jsme domluvily na podzim a nevyšlo nám to.
Elena Valeriánová
5.1.2019 14:06
Takže já jsem pitomá, četla jsem na tabletu Koštálov a teď vidím Košťálov. Omlouvám se za svůj komentář v 10:32. A teď vidím , že když se daří tak se daří. :-) :-) :-(
Jitka Caklová
5.1.2019 13:30
Krásný výšlap, krásně napsáno, krásná fotodokumentace. Jen jsem na pochybách, zda Kostálov, nebo Kostálov. Připomělo mi to jeden vtip, proto mě Elen neber vážně. Mezi Semilama a Libštátem, 5,5 km od Lomnice nad Popelkou je obec Košťálov. Z počátku se mi to místopisně také pletlo. Jak se říká, "když dá Pán Bůh zdraví a Panenka Maria peníze, ráda si s vámi vyšlápnu :-)
Hana Nováková
5.1.2019 12:58
..jak je krásná ta naše země česká, České středohoří jste krásně fotkami přiblížila, popsala, ráda bych se tam někdy podívala, mám tyto výhledy do daleka, jsou typické pro naši zem, moc ráda. Článek jsem přečetla jedním dechem, následoval až po fotkách. Moc děkuji za odpolední procházku podzimní přírodou z teplíčka a mého ušáku....
Eva Mužíková
5.1.2019 12:07
Tak to smekám, takovou trasu , z kopce do kopce bych asi nedala. Vyhledala jsem si článek Nadi o Koštálově , opravdu máte stejné fotografické oko. Několik záběrů jako přes kopírák, nebyly jste tam holky spolu ??
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA