Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Naděžda Špásová
6.1.2019 10:02
Oldřichu, já mám na mysli svůj článek, ne tenhle. Koukni na můj profil, tedy pokud budeš mít čas.
Oldřich Čepelka
5.1.2019 19:03
psala jsi, že sto taky uhodla. Bylo to v připomínce z 10:26. - první dvě věty patřily všem. A ta poslední taky vlastně všem, aby viděli, že to uznávám. :-)
Naděžda Špásová
5.1.2019 18:24
Oldřichu, díky za příspěvek k mému poslednímu článku, ale nějak tomu nerozumím, nemělo to být určeno někomu jinému? Nebo mi to přelož.
Oldřich Čepelka
5.1.2019 16:19
Já sám oceňoval například zapomenutý jogurt, šmoulí těsto, těhotné bříško bez hlavy (no to už je trochu drsný!), překynuté těsto, pivní pěnu a plíseň na kompotu. Kolektivní tvořivost nemá hranice. A ano, i N. Špásová to uhodla. :-)
Hana Nováková
5.1.2019 16:01
na dno potoka je to velmi krásné, no vždyť příroda umí zázraky. Blahopřeji té, která uhádla, ostatní jsme byly jak se říká mimo mísu - jen u některých se stále objevovaly kameny, skála atd.. tak alespoň o trochu blíž
Naděžda Špásová
5.1.2019 10:26
Tak dno potoka jsem taky uhodla, mám to v příspěvku..
Zuzana Pivcová
5.1.2019 09:51
No, to mě podrž! Já se tam snad budu muset jet podívat a zkontrolovat, jestli si nevymýšlíš!!
Věra Ježková
5.1.2019 08:45
Prima. Mám radost, že jsem se skoro trefila. Nápovědou mi bylo, že je to neostré … A taky jsem nějaké dno už fotila. :-)
ivana kosťunová
4.1.2019 19:59
Gratuluji Vladislavě,iloně taky, byla opravdu blízko. Vidím, že fantazie nestačí.
Eva Mužíková
4.1.2019 19:53
Přišla jsem pozdě, ale určitě bych to neuhádla...
Načíst starší příspěvky