Poděkování čtenářům aneb Rok 2018 s "Íčkem"
FOTO: Alena Tollarová

Poděkování čtenářům aneb Rok 2018 s "Íčkem"

29. 12. 2018

Konec roku 2018 se nezadržitelně blíží, proto dovolte, abychom se krátce ohlédli za tím, co se letos událo na portále i60.

Stejně jako v uplynulých letech, i letos jsme se snažili připravovat čtenářům každodenní porci čtení a zábavy. Uspořádali jsme celou řadu soutěží - tipovačky, literární soutěže, fotosoutěže, každý den stovky lidí odpovídaly na otázky ve vědomostním kvízu, každý týden jsme rozdávali našim čtenářům několik cen. Rozšířili jsme řady našich externích redaktorů, kteří pro vás připravovali články na společenská témata, cestopisy, tipy pro zahrádkáře či kuchaře...

I v letošním roce jsme uspořádali několik módních přehlídek v rámci i60 Senior Fashion a nabídli i pár novinek. Například společně s paní Hankou Švejnohovou jsme připravili tři představení v divadélku Skautského institutu, stoleté výročí založení Československa jsme oslavili vlastním projektem s názvem Příběhy naší republiky, na podzim jsme spustili nový e-shop, který se zaměřuje zejména na přírodní kosmetiku, a na konci roku jsme spustili nový projekt Do stovky, jehož cílem je motivovat čtenáře ke zdravému pohybu - chůzi.

Celý rok "šlapal" portál i60 na novém velkokapacitním serveru, který zvládne ukládat obrovské množství dat, především tisíce fotografií, které čtenáři na portál vkládají. Ale i my jsme jen obyčejní lidé z masa a kostí, a tak i nám se podařilo během roku "šlápnout vedle". Občas jsme udělali chybu ve vědomostním kvízu, někdy jsme pozdě vyhodnotili produktové soutěže či měli překlep v datu nebo jméně na karuselu. A nejvíce nás mrzí chybné uvedení roku v našem nástěnném kalendáři na rok 2019. Naštěstí máme milé a tolerantní čtenáře, kteří nám naše "přešlapy" odpouštějí...

A právě vám, čtenářkám a čtenářům, patří největší poděkování. Ano, portál i60 stojí právě na svých čtenářích, kteří se velkou měrou podílejí na jeho chodu. Společně s redakcí tvoří jeho obsah, organizují řadu setkání na různých místech České republiky a svými aktivitami a komentáři motivují nás v redakci naše "íčko" neustále vylepšovat. Dámy a pánové, moc vám za to děkujeme!

Na tomto místě bychom také rádi poděkovali členům Redakční rady - Janě Šenbergerové, Aleně Tollarové, Zuzaně Pivcové a Oldřichu Čepelkovi, se kterými konzultujeme některé redakční záležitosti či připravované novinky. Zároveň zde oznamujeme jednu změnu v Redakční radě - na vlastní žádost z osobních důvodů uvolňuje své místo v radě paní Jana Šenbergerová, kterou nahrazuje paní Ivana Kosťunová. Nejen na redakci, ale také na členy Redakční rady se mohou obracet čtenáři se svými náměty, podněty, připomínkami, které k dění na portálu i60 mají.

Stejně jako v závěru loňského roku i letos udělujeme cenu "Nováček roku". Letos se jím stává paní Hana Nováková. Další cenou je kategorie „Počin roku“, kterým jsme vyhodnotili zpravodajství Oldy Čepelky během cyklistického závodu Leoše Hrádka - "Leoš jede".

 

A co nás čeká v roce 2019?

Bude toho zase dost. Připravujeme pro vás nové literární soutěže a nové fotosoutěže, i dále počítáme s módními přehlídkami a rádi bychom se vrátili i k projektu ekolo Senior Tour. A samozřejmě chystáme i nové projekty. Už nyní můžeme prozradit, že hned v prvních dnech nového roku spustíme speciální bazar s pracovním názvem Senioři sobě, prostřednictvím něhož budou moci čtenáři nabízet či směňovat nejrůznější služby či věci. Chystáme také aktivity pro seniorské kluby - novinkou bude možnost zakládání tzv. Klubových profilů, díky nimž si budou moci členové seniorských klubů jednoduše sdílet své aktivity, pozvánky na nejrůznější akce apod. Rádi bychom dále rozvíjeli a vylepšovali projekt Do stovky a také pokračovali v putovní výstavě fotografií po vybraných městech. A na duben připravujeme další sraz i60 v Praze, spojený tentokrát s oslavou kulatých narozenin známé členky portálu...

Milí Íčkaři, ještě jednou vám děkujeme za vaše letošní aktivity a věříme, že zůstanete s námi i v roce 2019. Čtěte, pište, soutěžte, bavte se s námi.  Portál i60 je přece váš!

i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
Děkuji redakci íčka a všem ostatním z íčka za všechno. Jsem tu ráda a těším se na další rok. Ať jsou všichni zdrávi, šťastni, ať se jim dobře daří.
Dana Kolářová
Ať se Íčku stále daří !
Elena Valeriánová
Děkuji za další rok s íčkem a íčkaři. Je to skvělé, že právě díky tomuto webu vznikají nová přátelství. Na konci článku mi chybí jedna věta, motto i60.cz: TATO ZEMĚ NENÍ JENOM PRO MLADÉ! Šťastný a veselý rok 2019 přátelé!
Jana Kollinová
Děkuji redakci i60 za zajímavé články i nové projekty, do nichž se zapojilo mnoho aktivních čtenářů a v neposlední řadě mnoho druhů soutěží. Osobně bych ráda vyzvedla redakcí vytvořený prostor pro fotografie íčkařů, který má již delší dobu vysokou úroveň a kvalitu, potěší každého a stačí jen ráno nahlédnout a start do nového dne je plný dobré nálady. Nabídka mnoha rubrik a chatů byla natolik pestrá, že si mohl každý čtenář vybrat blízké jeho zájmům. Do roku 2019 přeji i60 co nejširší základnu registrovaných a aktivních členů, mnoho nových nápadů a trvale vysokou profesionální úroveň.
Hana Nováková
Vážená redakce, vážení íčkaři, chybí už jen maký kousek, aby si rok s rokem podaly ruce a zase jsme byli o kousek starší. Ač tu nejsem dlouho, přesto musím vyjádřit poděkování redakci za obsahovou část, která se podle příspěvků mění častěji či méně, myslím tím obsah různých rubrik. Fotografové si mé poděkování mohli již samostatně přečíst v minulých dnech. Ostatním íčkařům, kteří jsou vlastně těmi, kdo íčko tvoří a bez nich by tisíce z nás denně neusedaly k počítačům, tabletům, aby se mohly začíst do článků, či potěšit fotkami, těm bych do dalších let popřála pište, foťte, sdílejte, nejsme profíci, ale ani oni nejsou bez vad. Každý se realizujte v tom, co vás baví a s čím se chcete s námi podělit. Tak, jako jsme každý originál, tak jsou i naše příspěvky a počítá se s tím, že se někomu líbí víc, někomu méně, někomu vůbec, ale tak to v životě chodí. Ti soutěživí se zase mohou trochu zamyslet nad hádankou či nějakým kvízem, nebo se zúčastnit nějaké vypsané soutěže a že jich je dost. Je tu zkrátka od každého něco, i kuchařinky si přijdou na své.Nějaký nový recept vždy potěší, tak proč ho neposlat dál. Mějte v novém roce hodně zdraví, dobrou mysl, hlavu plnou nápadů a i nadále tvořme spolu tak zajímavý web.. P.S.potěšilo mě ohodnocení redakce, děkuji...
Olga Štolbová
Milé íčko, i ode mne obrovský dík a přání všeho nej, nej do příštího roku i let příštích. Jsem tu s námi všemi moc ráda. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Lenka Hradecká
Já děkuji "íčku", že je. Za příjemné a obohacující virtuální i osobní setkávání. Ať se daří i v roce 2019.
Danuše Onderková
Honzo, tobě i redakci patří veliký dík, nesmím zapomenout, že dík patří i nám všem, neboť redakce a čtenáři tvoří jeden celek. Jeden bez druhého nejsme nic. Jsem ráda, že jsem zde mezi Vámi, kde jsem našla spoustu přátel nejen virtuálně. Bez ička jsem jako bez ruky. Přeji Vám i nám všechno nej, nej, nej do toho dalšího roku 2019. ♥♥♥ :-)
Marie Novotná
Díky za ,,íčko".Přeji všem v redakci i všem íčkařům vše nej...nej....nej.... v novém roce.Íčko jede...a jedeme dál. :-)
Věra Ježková
Milý Honzo a milí všichni v redakci, děkuji vám za přání. Jsem ráda, že jsem s íčkem mohla strávit rok – už jsem někde psala, že díky němu byl bohatší. Přeji vám do nového roku vše dobré. Ráda s vámi zůstanu. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.