Ilustrační foto: pixabay.com
Časté nemoci a zdravotní problémy psů. Jak je poznat?
26. 12. 2018Stejně jako lidi tak i psy často trápí nemoci. Bohužel nám ale o svých trápeních nemohou říct a je proto dobré umět rozpoznat první příznaky špatného zdravotního stavu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
27.12.2018 13:09
Nemám dilema. Není v moji moci, ani v moci někoho jiného, zabránit všem nepravostem Světa. Napsala jsem pouze svůj pohled na daný "problém" a nemohu znát, ani nebudu hledat řešení něčeho, co jsem nezpůsobila. Každý musí začít u sebe a sám za své chování a konání nést zodpovědnost.
Jana Kollinová
27.12.2018 12:41
Mám podobné dilema jako J. Caklová, ale co s tím? Ví někdo? Mám psa z útulku, na to jsem si ještě troufla, ale na dlouhodobou pomoc všem potřebným nemám prostředky ani nápad jak to řešit.
Jitka Caklová
27.12.2018 12:11
Napsala jsem článek Zvířata a já. Naši psi, které jsme postupně měli, nikdy nebyli na řetězu u boudy, vlastně ani žádnou neměli. Když jsme jedli, měl pes svůj kastrol u kamen a spal v síni. Co se dnes děje, také mi nejde na rozum. Na jedné straně psí prodejny se spoustou zbytečností, včetně oblečení a různých módních výstřelků a na straně druhé se dělají sbírky pro děti, které ani nemají na svačiny, obědy, vybavení na hory, aby mohli s bohatými na školní lyžařský výcvik. https://www.youtube.com/watch?v=OlIRMd4aDNw
Hana Rypáčková
27.12.2018 09:37
Tak nevím.Pes býval u chalupy vždy. Třeba i na řetězu.Dostával zbytky masa nebo polévky s nalámaným chlebem. Kdyź zestárl, vystřídal ho mladý pes.Toho všechno naučil a jen odpočíval a umřel. To, co se vše provádí se zvířaty je scestné. Pustila jsem do domu kocoura Šimona, protože strašně chtěl a mňoukal. Papoušek v kleci protestuje, nechutnq mu proso, chce čistou slunečnici, ořechy ne. Venda má k snídani vařené maso, už má špatné zuby, granule mu někdy namočím a v zoufalém hladu je sní. Přála bych mu, až mu dojdou síly a omrzí ho svět, aby prostě umřel.
Zuzana Pivcová
27.12.2018 08:59
I slavný Malý princ věděl, že vezme-li si člověk k sobě zvíře, má povinnost se o něj starat. A starat se dnes už bohudík neznamená mu dát k boudě kastrol s vodou a kosti.
Jana Kollinová
26.12.2018 13:24
I60 nabízí v příspěvcích čtenářů neskutečné paradoxy. Před chvílí jsem četla článek s názvem Kádrový profil a následně článek na Seznamu.cz "Psí hospic pro seniory". Jediný závěr - pomáhejme fauně i flóře tak jak to považujeme za nejlepší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA