Proč Ježíšek jezdí z Číny a další vánoční vtipy
Ilustrační foto: pixabay.com

Proč Ježíšek jezdí z Číny a další vánoční vtipy

18. 12. 2018

Vánoce jsou námětem mnoha anekdot. Každoročně jich přibývá. Je to důkaz, že Češi jsou hraví a baví je dělat si legraci z čehokoli. Tak tady jsou některé vtipy, které se týkají svátků, jež v mnohých místo pocitu pohody a klidu vyvolávají paniku a stres. Tak když bude nejhůř, třeba některá z těchto anekdot pomůže.

Vánoce
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Vesměs jsou to vtipy známé, ale to vůbec nevadí. Neškodí si je připomenout v pravý čas. Koník se mi líbí nejvíc, úplně tu atmosféru nasávám ...
Věra Ježková
Líbí se mi svítící záclony a koník. Říjnoce jsem uvedla už v komentáři k článku H. Švejnohové Palma nebo jedlička…
Zuzana Pivcová
Myslím, že Češi mají zvláštní nadání vytvořit ke každé zapeklité situaci dobré vtipy. A ono to přece jen občas pomáhá, zasmát se alespoň takhle.
Dana Puchalská
Ano lepší je i černý humor, než žádný.
Jana Šenbergerová
Humoru není nikdy dost. Jen se obávám, že přibývá toho černého.
Jana Kollinová
Můžeme dnes přežít bez čínského zboží? Děsí mě, že si Čína troufá na Ježíška. Navazujeme úzké obchodní vztahy. Nechť ekonomové, prognostici a blízká budoucnost vyhodnotí profit pro malou Českou republiku. Přemýšlím, zda nám v rámci vzájemné ekonomické prosperity neposlala aktivní avatary.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody