Foto: autorka
Cesta na Gibraltar
24. 10. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
26.10.2018 13:37
Pěkné fotky, hlavně obdivuji ty přírodní! Letící pták by pro mne asi musel zastavit v letu, aby se mi vůbec podařilo stisknout spoušť a ještě dát ho do záběru celého.
Marie Seitlová
24.10.2018 21:05
Zajímavý článek a já jsem si na některá místa vzpomněla. Před pár léty jsem jich pár projela. Na Gibraltaru byly opice dotěrné a Rondo i Pont du Gard zajímavé místa. Krásně cestujete, přeji jen tak dále. Já bohužel mohu jen s CK.
Zuzana Pivcová
24.10.2018 18:47
Gibraltar je pro mě historicky zajímavý, protože jsem ovlivněna dlouholetou prací ve vojenském archivu. Odtud totiž odplouvaly lodě s našimi vojáky, kteří se po kapitulaci Francie v červnu 1940 rozhodli bojovat dál a odcházeli do Británie.
Zuzana Pivcová
24.10.2018 18:45
Kdybych byla trošku mladší a měla na cestování partnera, určitě bych se taky takhle vydala. Ve dvou by to byla pohoda i při menším komfortu. Přeji vám to, cestujte dál! Určitě se cestou nepokoušete!! :-D
Marie Ženatová
24.10.2018 18:39
Díky moc za zajímavý článek a fotečky. Já z této cesty znám jen Avignon. V r. 1991 jsme jeli se zájezdem Evropou 12 dní a zde byla také naše zastávka. Protože nám poblíž tohoto města nevyšel objednaný nocleh, tak nám tamní pan farář nabídl přespat v místním kostele - většina to odmítla, přespali jsme tam jen tři a udělali moc dobře, protože nás tam v noci zasáhla větrná a písečná bouře - v kostele jsme to lépe přežili než ostatní, kteří ztrávili noc v autobuse. A ráno nás tamní kněz doprovodil svým autem ke starému římskému Akvaduktu, který byl vystvěn 108 let před n. l.
Vladislava Dejmková
24.10.2018 18:34
Oceňuji hezký a dlouhý popis vaší cesty. Je to moc zajímavé. Chápu i poznámku na závěr, že není jednoduché přežít takovou cestu s partnerem, když nelze nikam odejít. Byla jsem pouze na Gibraltaru, opice nás dost obtěžovaly, ale jsou tam i jiné zajímavé věci k vidění.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA