Ladislava Mikendova
24.1.2020 09:17
Mám to štěstí,že jsem ráda sama.Mám spoustu zájmů /stále něco přetvářím v bytě a na chatě/ a vykonávám funkci správce jedenáctipodlažního domu /20 let/,ale vím,že mám kolem sebe plno lidí,které mohu kontaktovat,kdybych mi bylo smutno. A to je nejdůležitější.A ten pocit naprosté nezávislosti na nikom je k nezaplacení.
Hana Rypáčková
18.10.2018 08:09
Pardon, témata jsou víc pro ženy...
Hana Rypáčková
18.10.2018 08:08
Vždyť víme, že to není z jejího života, jen nadhazuje témata. Jsou samozřejmě víc pro muže. Kdyby témata nadhazoval muž, třeba by se jich do portálu víc přihlásilo. Nechceme se tu hádat, ale polemizovat..
Dana Puchalská
17.10.2018 16:32
Mám radost, že Jan Raška reagoval na věčnou kritiku všeho a všech od paní V.
Halátové. Děkuju.
Jana Kollinová
17.10.2018 13:37
Paní Halátová, někdy se podívejte na Seznam. cz. Zatím jsem zde zaznamenala mnoho autorských příspěvků paní Hofmanové, ale ani jeden váš.
Jana Kollinová
17.10.2018 13:15
Konfrontace tříbí názor čtenářů. Pokud nejsou za hranou, stojí vždy za přemýšlení.
Jan Raška
17.10.2018 13:08
Ano, přesně tak. Když se u článků rozvine diskuse a jsou názory souhlasné, či kritické, je to dobře. Protože pak vidíme, že lidé článek četli, že si na něj udělali názor a svůj názor zveřejní. Ano, Vratislava píše tak, aby to čtenáře vybudilo k reakci, to ale neznamená, že někdo musí věčně kritizovat všechno a kritika se stává jeho nezištnou zábavou (jak to ostatně vidíme i na chatu).
Jan Raška
17.10.2018 12:33
Paní Věra Halátová zase asi nerozumí ničemu, kritický názor má na většinu našich redakčních článků a jak jsme zjistili, kritikou nešetří ani na jiných portálech či zpravodajských webech. Je mi paní Halátová líto, že všechno vidíte jen negativní optikou. Už jsem Vás párkrát vyzýval, ať sama ukážete, jak dokonale napsat názor na jakékoliv téma, které vás zajímá. A také jsem vám již napsal, že když se vám naše články nelíbí, nemusíte je číst, ba dokonce ani nemusíte náš portál otvírat, abyste opět neměla blbou náladu. Naštěstí váš kritický názor je ojedinělý a my jsme rádi, že se valné většině články našich redaktorech líbí. Přeji vám krásný podzim bez vzrušujících zážitků z portálu i60.cz.
Jarmila Komberec Jakubcová
17.10.2018 07:30
Článek se mi líbí, bývám ráda občas sama. Už od mala jsem samotu vyhledávala.Procházka dnešní podzimní přírodou prozářenou sluncem je balzám na duši.Je ovšem rozdíl být chvilku sám nebo žít osamocen, tak jak píše paní V.J..
Věra Halátová
16.10.2018 22:13
Vratislava Hofmanová, redakce, zřejmě rozumí všemu: nehtům, kloboukům, výletům, zdraví, partnerským vztahům, zvířatům a teď poučuje o samotářích a samotě. Už jste starším lidem doporučovala, že je dobré najít si partnera, už jste rozebírala sex po šedesátce a teď Pravidla příjemné samoty.
Neopisujte, napište něco ze svého života, ze své zkušenosti. Znám spoustu lidí, kteří žijí sami a nejsou podivínští - co to pro vás vlastně znamená, to slovo "podivínský"? Sám do společnosti? A dále píšete v ženském rodě. Ale, co je to podle vás ta společnost? Jít do kina, to je podle vás jít do "společnosti"? Jste taková odbornice na všechno (a zřejmě na nic), napište ten "manuál pro samotáře" - vy máte dojem, že když je člověk "samotář" je to totéž jako "samotný" nebo "osamělý"? Až vyjde v tisku: Manuál pro samotáře, autorka Vratislava Hofmanová, určitě to bude bestseller a konečně si vyděláte tolik, že nebudete muset psát ty nesmyslné články pro I60.
Načíst starší příspěvky