Second PARIS Tarcala
13.10.2018 21:18
Ve jménu společnosti Second PARIS, která byla součástí krásné akce, se chci poděkovat všem za účast... Elen a modelky s modelem předvedli krásné a vkusné modely od Office mode a Second Paris, organizace, počasí a nálada byli prostě super! Ještě jednou děkuji, budeme se těšit na další spolupráci a doufáme, že se brzy vidíme u nás v obchůdku Second PARIS na adrese Plzeňská 41, Praha 5.
S pozdravem
Vladimír - Second PARIS
facebook.com/secondparis
Hana Rypáčková
12.10.2018 10:25
Já nemám zpáteční spojení a na dvě hodiny se trmácet přes tři hodiny nejméně , nenavazuje mi to. A na psa hlídání mám až za týden. To si to prohlédnu na pobytu. Tak budu na vás vzpomínat..
Elena Valeriánová
12.10.2018 08:39
Tak to je ok. Vím, co práce obnáší uspořádání takové výstavy. Tak přeji, aby se vydařila a všichni byli spokojení. Jen mě mrzí, že tam nebudu.
Jan Raška
12.10.2018 07:22
Ano, tak to bylo v Praze a tak to bude i v Poděbradech.
Elena Valeriánová
12.10.2018 00:23
Já jsem si myslela, že pod fotkou bude uveden autor a název snímku, tak se to dělá pokud je více autorů.
Jan Raška
11.10.2018 22:22
Výstava je putovní, takže i v Poděbradech bude k vidění většina fotek z Prahy 3, některé jsme museli nahradit novými, protože se při manipulaci poničily. Autoři jsou vesměs známí z rubriky FOTO DNE, omlouvám se, že jsme jejich jména nezveřejnili dříve. Byť mi všechny snímky prošly rukama, protože jsem je vlastnoručně vkládal do skleněných rámů, nezapisoval jsem názvy snímků a jména autorů. Výstavu nafotíme a autory zveřejníme a případně snímky autorů, kteří o prezentaci na výstavě nesttojí, vyměníme. Děkukuji za pochopení.
Eliška Murasová
11.10.2018 20:35
Mrzí mě, že to neuvidím, ale je to tak daleko. S Majkou S .jsme se původně chystaly, ale aby to stálo za to, vracely bychom se v 22h. večer, a to já fakt nedám, jsem strašpytel a s tou představou bych z toho nic neměla. Výstava je putovní, určitě se časem přiblíží k Moravě. Tak si to krásně užijte!!
Zuzana Pivcová
11.10.2018 19:56
V redakci jsme o tom nemluvili. Osobně žiji v přesvědčení, že je to putovní výstava, čili že to budou stejné fotografie, které byly v Informačním centru Prahy 3, nebo se mýlím? Já jsem tam tehdy nebyla, byla jsem mimo Prahu.
Alena Tollarová
11.10.2018 19:40
Nevím, jestli se mi podaří v sobotu do Poděbrad dorazit z jiné, už dříve naplánované akce. Jestli mi to nevyjde, pojedu se podívat jindy. Nezlobte se, ale mám pocit, že autoři, jejichž fotky budou na výstavě, by o tom mohli vědět.
Zuzana Pivcová
11.10.2018 19:20
To ne, nechci seznam účastníků, jen jsem si říkala, že je víc těch, které přejí pěknou zábavu, než těch, které se jí zúčastní. A byla by škoda dělat si něco pro redakci. :-D
Načíst starší příspěvky