Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Vávrová
5.10.2018 18:34
Video z přehlídky je super! Díky.
Jana Šenbergerová
5.10.2018 17:37
Stihla jsem volby a ještě dvě krásné přehlídky. Líbily se mi předváděné modely, i ti, kteří je předváděli, a nejen proto, že mnohé z nich znám osobně. Všechny zúčastněné, i ty v hledišti, zdravím a děkuji za pěkné chvíle.
Alena Várošová
5.10.2018 17:24
Poděkování patří především za skvěle zhotovené a upravené video Daně a celkově tuto přehlídku na videu hodnotím za velmi podařenou.Snad někdy ji budu moci spatřit na vlastní oči.Všem to slušelo,pečlivě vybrané a nositelné modely,včetně super- modela.
Taky poděkování si zaslouží Elen,organizátoři a všichni ti co mají něco společného s přehlídkou.
Hezké podzimní dny všem.
Jitka Hašková
5.10.2018 16:47
Díky, bezva video.
Marie Doušová
5.10.2018 12:01
Video pěkně udělané , moc dík za přiblížení atmosféry módní přehlídky , která se moc povedla. Organizátorky a modelky jsou úžasné.
Dana Puchalská
5.10.2018 11:20
Nádhera. Já taky tleskám a tleskám a tleskám. Škoda že jsem se nemohla osobně zúčastnit.
Elena Valeriánová
5.10.2018 10:55
Tleskám, tleskám, tleskám
Zuzana Pivcová
5.10.2018 10:52
Celkově si módní přehlídky v Elenině režii už umím představit, i když jsem zrovna na téhle nebyla. Škoda, zdá se, že byla mimořádně povedená. Všestranně chválím, díky.
Libor Farský
5.10.2018 10:52
Nádherné. Ze srdce blahopřeji všem půvabným modelkám (i modelákovi), organizátorům, Danuši Kubátové za tento zdařilý snímek a hlavně redakci i60. Nezapomeňme ji ocenit nominací v blížící se každoroční Křišťálové Lupě!