Módní přehlídka v Písecké bráně kamerou Danuše Kubátové
Módní přehlídka kamerou Danuše Kubátové

Módní přehlídka v Písecké bráně kamerou Danuše Kubátové

5. 10. 2018

Ještě jednou se vracíme k módní přehlídce v Písecké bráně. Po prezentaci fotografií přinášíme příznivcům módy video, které natočila paní Danuše Kubátová.

Přejeme pěknou podívanou!

móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Video z přehlídky je super! Díky.
Jana Šenbergerová
Stihla jsem volby a ještě dvě krásné přehlídky. Líbily se mi předváděné modely, i ti, kteří je předváděli, a nejen proto, že mnohé z nich znám osobně. Všechny zúčastněné, i ty v hledišti, zdravím a děkuji za pěkné chvíle.
Alena Várošová
Poděkování patří především za skvěle zhotovené a upravené video Daně a celkově tuto přehlídku na videu hodnotím za velmi podařenou.Snad někdy ji budu moci spatřit na vlastní oči.Všem to slušelo,pečlivě vybrané a nositelné modely,včetně super- modela. Taky poděkování si zaslouží Elen,organizátoři a všichni ti co mají něco společného s přehlídkou. Hezké podzimní dny všem.
Jitka Hašková
Díky, bezva video.
Marie Doušová
Video pěkně udělané , moc dík za přiblížení atmosféry módní přehlídky , která se moc povedla. Organizátorky a modelky jsou úžasné.
Dana Puchalská
Nádhera. Já taky tleskám a tleskám a tleskám. Škoda že jsem se nemohla osobně zúčastnit.
Elena Valeriánová
Tleskám, tleskám, tleskám
Zuzana Pivcová
Celkově si módní přehlídky v Elenině režii už umím představit, i když jsem zrovna na téhle nebyla. Škoda, zdá se, že byla mimořádně povedená. Všestranně chválím, díky.
Libor Farský
Nádherné. Ze srdce blahopřeji všem půvabným modelkám (i modelákovi), organizátorům, Danuši Kubátové za tento zdařilý snímek a hlavně redakci i60. Nezapomeňme ji ocenit nominací v blížící se každoroční Křišťálové Lupě!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 50. týden

Blíží se vánoční svátky a s nimi návštěvy v rodinách, u známých, a také jiné společenské události. A tak si tentokrát vyzkoušíme, jaké máte znalosti z etikety.

AKTUÁLNÍ ANKETA