Hádejte!
Foto: převzato z Čti doma.cz

Hádejte!

5. 10. 2018

Jde o přehradu nedaleko jednoho krásného města. Je zásobárnou pitné vody a částečně slouží jako ochrana před povodněmi. Patří do povodí Labe a je unikátní konstrukcí hráze. Učarovala i jednomu významnému umělci....

Fotohádanky
Hodnocení:
(4.1 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Těch hvězdiček má být *****. Zase si tablet dělá co chce.
Naděžda Špásová
Dalo to práci, ale našla jsem to. Nikdy jsem tam nebyla. Protože nejsem sketa, tak napovím. Je to od V a onen poeta je také od V a je hodně profláknutý. A není to ani tak přehrada, jako spíš vodní nádrž. Hano, teď jste dala správně fotohádanku.
Dana Puchalská
Kde to může být? Hledala jsem asi hodinu a fakt netuším. A ten umělec mi nic neříká. Počkám na někoho, kdo to sem dá. Můj tip nevyšel. Ale snímek je to krásný.
Libor Farský
Nevím, ale oceňuji perfektní kompozici snímku.
Hana Nováková
Pro Zuzku, trochu napovím, jde o poetu a jeho jméno. Zda to patří nebo nepatří do hádanek neřeším. Celý život je pro mě důležitý obsah ,ne forma!
Mirek Hahn
Těžký... Ale dohrabal jsem se k výsledku.
Zuzana Pivcová
Tip mám kvůli té zvláštní hrázi. Ale nemám žádného významného umělce, tak to budu asi vedle. :-D Jinak ale doufám, že tohle už snad patří do Fotohádanek, nebo ne?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.