Vtipnější vyhrává: Dodejte vtipné komentáře k fotkám
Ilustrační foto: pixabay.com

Vtipnější vyhrává: Dodejte vtipné komentáře k fotkám

7. 10. 2018

Hned první díl naší nové soutěže s názvem Vtipnější vyhrává měl úspěch, zapojilo se do ní více než třicet soutěžících s velmi vtipnými komentáři.

Redakce z uvedených citací nakonec do bublin použila nápad paní Lidmíly Nejedlé. Gratulujeme k prvnímu bodu!

Již zítra se objeví na našem portále nová fotografie a vy budete mít celý týden na to, abyste do bublin vymysleli vtipné komentáře. Připomínáme ještě, že fotky budeme vydávat každé pondělí až do konce letošního roku a všechny fotografie s nejvtipnějšími texty pak vydáme na Silvestra. Třem autorům, kteří budou mít nejvíce vtipných komentářů v bublině, pošleme po Novém roce dárek. 

Další výherci
A na tomto místě ještě oznamujeme výherce dalších našich soutěží. Ve vědomostním kvízu měla tentokrát štěstí paní Jitka Chodorová, které pošleme knižní cenu, a malý dárek od redakce obdrží paní Marcela Pivcová, jejíž příspěvek Nikdy dvakrát neuvidíš stejné mraky jsme vyhodnotili jako Počin týdne. Oběma dámám gratulujeme!

A na závěr ještě upozorňujeme naše čtenáře, že do konce měsíce běží naše soutěže Jak šel čas v rámci projektu Příběhy naší republiky.

Pište, soutěžte, bavte se s naším portálem i60. Tahle země není jenom pro mladý!

Vtipy - bubliny zábava
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eliška Murasová
Super, přesně tenhle výrok jsem si tipla jako vítězný. Gratulka Lidmile!
Bohuslav Douša
B. Douša Chci rozvod...ona. On- Nikdy...
Hana Šimková
Ona:Tak proč si mě nechceš vzít ? On: Protože máš ránu.
Zdena Zelená
Ona: Kolikrat ti mam vysvětlovat, žij teď a tady! Proživej sílu současného okamžiku! On: Dělám co mužu, ale nějak mi to hlava nebere.
Zdena Zelená
Ona: Už věříš že sem anesteziolog? On: Ouvajs, lepši než koroner!
Jarmila Nedvídková
Ona: tyto rukavičky že jsem si přála k narozeninám? On: no už vím, že nééééé.
Marie Doušová
Ona: konečně jsem pochopila ,vzít to levým hákem... On:ale né na mě, miláčku...
Dana Puchalská
Ona:Proč ten nový lux už zase nemaká? On:Protože máš záslepku v zásuvce, miláčku!
Libuše Heulerová
Ona: Chceš ještě jednu? On: Prosím, ale z druhé strany!!!
Alena Várošová
Ona:Zachtělo se ti mladé telecí, už vím kam dáváš naše peníze,bum,bác. On: Stejně jsi nejchytřejší,že jsi na to přišla po 10ti letech.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 8. týden

Tento týden si zahrajeme na školu. Vědomostní kvíz se bude týkat fyziky. Tak schválně, co všechno si ještě pamatujete ze školy?