Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dagmar Bartušková
14.9.2018 01:54
Kaštany ráda sbírám od dětství. Když rozloupnu ostnatou tobolku neboli ježka, jsem zvědavá, jaký kaštánek se uvnitř nachází. Že bych z nich teď něco vytvářela, nehrozí. Bejvávalo ...
Zdenka Jírová
12.9.2018 22:36
Kaštany mám ráda. Vzpomínám, že se dšíve ve šklách sbíraly kaštany pro krmení lesní zvěře. Chodila jsem s dětmi velmi ráda je sbírat. Také jsem jim dělala zvířátka z kaštanů. Teˇ%d si jich vždy pár nasbírám k podzimní dekoraci. A v kapse mám vždy také jeden a žmoulám ho . Návrhy jsou moc hezké.
Jitka Hašková
12.9.2018 19:58
Sbírám si kaštany každý rok před domem a nosím je v kapsách a hraji si s nimi
Alena Vávrová
12.9.2018 19:23
Kaštany mám ráda a sbírám je a určitě některé nápady na dekorace z nich použiji pro radost malého vnoučka.
Marie Seitlová
12.9.2018 16:55
Také si sbírám kaštany a nosím u sebe, jsou příjemné.
Jana Šenbergerová
12.9.2018 14:03
Už se těším, až začnou padat. Také je mám různě po kapsách, miskách, skleničkách. Loni vyráběla dcera zvířátka a mně zůstal u počítače ježek. Uvedené nápady jsou moc milé.
Jana Šenbergerová
12.9.2018 13:57
Danko, tím se netrapte, občas se to povede komukoliv.
Danka Rotyková
12.9.2018 13:41
Omlouvám se všem, asi nějak špatně stisknu políčko VLOŽIT, že se mi už podruhé příspěvek stáhnul duplicitně. Musím si dát pozor ... ?
Mirka Motyková
12.9.2018 13:39
Pěkně napsáno. Najdu je v kapsách saka či bundy . Věřím že pomáhají.....Mám je spojené s kolonádou a parkem v Luhačovicích, kde jsem s manželem každoročně na podzim...
Danka Rotyková
12.9.2018 13:37
Taky se mi kaštany líbí, moc ráda se jich dotýkám. Pokud je nosím v kapse kabátu nebo bundy, neustále je žmoulám v ruce. V jejich pozitivní účinky věřím - už jen to dotýkání se jejich hladké slupky navozuje příjemný pocit ....
Načíst starší příspěvky