Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Danuše D'Engeli
12.11.2018 18:33
Hezký večer milý přátelé,
přehlídka na Písecké bráně byla okouzlující. Díky paní Elen, paní Pavle a všem modelkám. Pro mne to byla nová zkušenost, velmi krásná. Myslím si, že člověk má v každém věku svoji krásu, svůj půvab. Přeji všem nad ...... hodně dobrých nápadů v oblékání. Vždy to chce rovnováhu. Něco si člověk vezme již ze svého starého šatníku, něco dokoupí. Opravdu to chce kuráž, protože krása je dostupná všem. Chce to hlavně milý úsměv a pozitivní náladu. 14. Dalajalama říká, že bychom se měli dožívat minimálně sta let. Tak hurá do toho. Danuše
Bohuslav Douša
27.9.2018 23:19
PS.....PODĚKOVÁNÍ STYLISTCE ELEN ZAJÍČKOVÉ,KOSMETIČCE PAVLE A I KADEŘNICKÉMU SALONU...DÍKY
Bohuslav Douša
27.9.2018 23:16
Dobrý den, tak jsem si ,,vyzkoušel,, červený koberec na modní přehlídce v Písecké bráně, 25.09.2018 ,ůčast veliká,ohlasy příjemné , takže do ev.dalších se budu těšiti..Skvělé modely od ,,botique,, Office mode a Paris mode, vč. modelek . Zdraví Sl. Douša
Jitka Hašková
18.9.2018 10:34
Určitě přijdu se podívat. Už to mám zapsané v diáři. Přehlídka v Písecké Bráně začíná v 16:00. Myslím, že všichni budou v Písecké Bráně a nikdo nebude stát na Bráně.
Ilona Vykoukalová
18.9.2018 10:20
Chtěla bych se zeptat,kdy začíná modní přehlídka,nějak mně to uniklo,chtěla bych se přijet podívat.
Dagmar Bartušková
18.8.2018 05:34
Jsem příjemně překvapená. Díky!
Alena Tollarová
17.8.2018 13:11
Kdybych to neviděla černé na bílém, tak neuvěřím, že se přihlásilo jen deset dam. Na co čekají ty stovky dam z fotek na senior fashion? Každopádně vstříc dobrodružství. A lidi, přijďte se aspoň podívat.
Helenka Vambleki
17.8.2018 13:05
To bude nádhera, seniorky opět dokážou, jak dovedou být šik!!! Tak, holky, pevný krok, vyprsit, usmívat!!!
Marie Doušová
17.8.2018 12:53
Přehlídka nás obohatí o nové modely a dodá nám inspiraci. Už se těším a modelkám přeji ať se jim daří.
Jana Mesarčová
17.8.2018 12:15
Jejky.nejak mi to uniklo, přihlásila bych se.:-)
Načíst starší příspěvky