Plánujete si vypůjčit auto v cizině? Má to svá úskalí
Ilustrační foto: ingimage.com

Plánujete si vypůjčit auto v cizině? Má to svá úskalí

28. 6. 2018

Při půjčování auta v zahraničí je třeba dbát zvýšené opatrnosti. Základním pravidlem je důkladná kontrola a pečlivé sepsání všech odhalených poškození, včetně obyčejných škrábanců na laku.

cestování
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Macháčková
Je dobré upozornit na to, co nás může potkat. Jedna důležitá věc ale chybí. Při použití platební karty musíte mít kreditní, debetní nestačí. Půjčovatelé chtějí mít záruky banky a ne vaše konto. to jim nestačí. Pokud uvažujete o půjčení auta, zjistěte si to dopředu.
Libor Farský
Článek, myslím, dokonale odradil všechny čtenáře, kteří o zapůjčení auta uvažovali. Jsou ale i dobré zkušenosti. Moji příbuzní z Austrálie cestují s autem z půjčovny vždy při svých návštěvách po Evropě. A navíc si půjčují automobil s volantem vpravo, zřejmě proto, že jsou tak zvyklí z domova. Obdivoval jsem švagra, jak se rychle naučil jízdu vpravo v ČR a zvládal i obtížnější předjíždění. Já sám bych někdy rád zkusil půjčit si auto v některé zemi z VB kde se jezdí vlevo, jezdit na kole v Londýně mi šlo dobře. To jsem ovšem byl drobet mladší - bylo to v r.1968.
Jarmila Komberec Jakubcová
Po jedné špatné zkušenosti si zásadně auto nepoučím. Buď jezdím na poznávačky a nebo využívám hromadnou dopravu. Třeba v Izraeli funguje bez problémů. Jinak raději použiji taxi.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%