Králík na hořčici

Králík na hořčici

18. 9. 2012

Mńam, takhle si budete pochutnávat při této masové variaci. 

Potřebujete:

 1 králíka nebo kuře, olej, plnotučnou hořčici, sůl, smetanu 12 %      

Postup:

Králíka nebo kuře naporcujete, osolíte, do pekáčku nalijete na dno olej, nandáte maso, potřete ho hořčicí a necháte alespoń tři hodinky uležet. Já někdy při méně času peči hned. Po hodině pečení, když je maso měkké, přidáte smetanu a chvilinku dopečete. Podáváte s bramborovým knedlíkem.

A mňamka je na světě!         

Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.