Odhalit se nebo ne? Jak řeší horké dny starší dámy?
Ilustrační foto: ingimage.com

Odhalit se nebo ne? Jak řeší horké dny starší dámy?

31. 5. 2018

S příchodem teplého počasí řeší mnoho starších dam stejný problém: Nakolik se hodí odhalit těla, když jdeme po ulici, na nákupy, do práce? Můžeme si dovolit výstřihy, holá ramena, paže?

móda
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Právě jsem nahodila tílko a jdu chytat bronz, než přijde studená fronta a donutí mě obléknout svetr. :-)
Naděžda Špásová
Pokud je mi teplo, neřeším, co se v mém věku hodí, nebo nehodí, ale samozřejmě, že např. mini už je z mého šatníku pryč. Zato triček, topů a k nim sukně, ale hlavně 3/4 kalhot mám docela dost. Dbám na to, aby to barevně ladilo a abych nevypadala jako klimakterický diblík. Hodící se kabelka a boty jsou vždy po ruce. :-)
Vladislava Dejmková
Asi je nejlepší používat zdravý rozum, oblékat se podle příležitosti, počasí i možností, občas se zkontrolovat v zrcadle. Článek je dobrý pro zamyšlení.
Josef Borecký
To mě mrzí, že tu poslední módní přehlidku jsem včas nezaznamenal a tím pádem neviděl :(
Elen Zajíčková
Děkuji redakci za tento článek! Jsem ráda, že naše modní přehlídky ctí právě tyto estetická pravidla. Třeba ta včerejší v sídle Portálu i60 se nesla zcela v tomto duchu. Přihlížející všech věkových kategorií i národností, kteří se připletli ze Staroměstského náměstí,byly nadšeni. nejenom oni.
Věra Ježková
Mimo soukromí se celý život odhaluji nerada. Samozřejmě jsem nosila kraťasy a minisukně. Ale např. ne oblečení průsvitné. Na cestách Prahou se se zájmem podívám, co je taky možné.
Zdenka Hillová
Myslím si ,že každý by měl mít soudnost co si obleče kdy a kam (někdy vidím mladé ženy i starší oblečené hrozně ,ale každého věc)
Hana Rypáčková
Jasně, taky mě napadne : Při jaké příležitosti? Tříčtvrteční rukávy mám ráda, nemusím si vyhrnovat dlouhé.Ale chodím v šatech bez rukávů navzdory ochablé kůži .A když by to někomu na mě vadilo, tak ať se nedívá...Tlustoprdky jsou nabádány , až jsou sebevědomé, každému se líbí jiná postava, tak my vrásčité buďme sebevědomé též. Na kolo si vezmu šortky, k vodě dvoudílné plavky , do divadla si zahalím ramena ....Pravda je, že chlap jde klidně po ulici nahoře bez.
Zuzana Pivcová
Hodně obav pramení z toho, že je zde nastaven model Krása rovná se mladost. Proto pak kdekdo shání informace o tom, co se právě nosí a co je nevhodné. Mně je to skutečně úplně jedno. Není to ode mě póza. Ale čím se můj život zlepší nebo zhorší, jestliže mi někdo řekne, že jsem prudce elegantní nebo naopak strašák? Já své sebemínění znám. :-D
Věra Halátová
Odhalit se nebo ne? To je problém starších dam? A co starší pánové? Ti si problémy nedělají, protože je jim to jedno. Nedávno jste tady měli článek o tom, jaké si pořídit plavky k moři. Opět se to týkalo žen. Muž, ať s břichem nebo bez má vždy stejné plavky. V hlavním městě Norska v Oslo, ve Frognerově parku jsou sochy Gustava Vigelanda. Sochy představují nahé lidské postavy různého věku. Sousoší Koloběh života - lidé od malého dítěte, přes mládež, mladé manžele, stárnoucí manžele a staré manžele. Nahota je přirozená. Bůh stvořil člověka nahého. Anebo: nahý jsi na svět přišel a nahý odcházíš. Před královským palácem v Oslo se lidé všech věkových kategorií sluní, ženy nahoře bez. A proč ne? Ale např. můj tchán se po šedesátce svého věku nikde nesvlékl ani do půl těla s tím, že se to nesluší. Každý podle svého přesvědčení. Když se chce někdo koupat v teplákách, jeho věc. Když se chce koupat nahý, jeho věc. Ovšem, chodit nahý po Staroměstském náměstí, to by byla blbost, to už je lepší být v těch teplákách v třicetistupňovém vedru. A křečové žíly! Jsou moje. Samozřejmě, pokud půjdu např. na svatbu, asi nepůjdu v kraťasech a v kristuskách s holýma nohama.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody